[GTV-6.6.30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 2/7 02:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
-
Καλησπέρα στην παρέα. Κατά την αναβάθμιση σε 6.6.30 διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας (το είχα αναφέρει), αλλά με κάποιες συμβουλές (σχετικά με το shell) και το σχετικό search στο forum όχι μόνο λύθηκε το θεματάκι αλλά η μπαταρία είναι ακόμα πιο θηρίο.
Μια μόνο παρατήρηση (και ελπίζω να μην έχω κάνει γκάφα)....:)
Στον καιρό στην τρέχουσα τοποθεσία δείχνει τις ημέρες με ημερομηνίες (δηλαδή 07/07, 08/07, 09/07)
Στη δεύτερη τοποθεσία που έχω επιλέξει δείχνει (σήμερα, αύριο, 09/07).
Στην τρίτη τοποθεσία που έχω επιλέξει δείχνει και πάλι όπως στη τρέχουσα (δηλαδή 07/07, 08/07, 09/07).
Δεν είναι κάτι ουσιαστικό, απλά επειδή τα παιδιά παιδεύονται και έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια φανταστική και τέλεια rom για όλους μας πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουμε και τις μικρές μας παρατηρήσεις σε θέματα εμφάνισης και ομοιομορφίας.
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλη την παρέα. -
Ο/H kostasvi έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα. Κατά την αναβάθμιση σε 6.6.30 διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας (το είχα αναφέρει), αλλά με κάποιες συμβουλές (σχετικά με το shell) και το σχετικό search στο forum όχι μόνο λύθηκε το θεματάκι αλλά η μπαταρία είναι ακόμα πιο θηρίο.
Μια μόνο παρατήρηση (και ελπίζω να μην έχω κάνει γκάφα)....:)
Στον καιρό στην τρέχουσα τοποθεσία δείχνει τις ημέρες με ημερομηνίες (δηλαδή 07/07, 08/07, 09/07)
Στη δεύτερη τοποθεσία που έχω επιλέξει δείχνει (σήμερα, αύριο, 09/07).
Στην τρίτη τοποθεσία που έχω επιλέξει δείχνει και πάλι όπως στη τρέχουσα (δηλαδή 07/07, 08/07, 09/07).
Δεν είναι κάτι ουσιαστικό, απλά επειδή τα παιδιά παιδεύονται και έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια φανταστική και τέλεια rom για όλους μας πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουμε και τις μικρές μας παρατηρήσεις σε θέματα εμφάνισης και ομοιομορφίας.
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλη την παρέα.
-
Λοιπόν περνώντας λοιπον μια εβδομαδα περίπου τα σχόλια μου για αυτή την ρομ είναι τα εξης. Πάρα πολύ ωρα για εγκατάσταση. Απο τις πρώτες ρομ που εφαγε τόσα κολλήματα κατά την εγκατασταση και για το υπόλοιπο της ημέρας. Σε γεννηκές γραμμές καλή ηταν εκτος: Απο θερμοκρασία με το γεια σας 66 βαθμούς C η μπαταρία τελειώνει πολύ πιο γρήγορα μισή μερα περίπου και κατι που ξεχασα να αναφερω απο την αρχη του muiu 8 τα led αναβουν μονο σε χρωματα πρασινο και κόκκινο. τα υπόλοιπα ενω ειναι επιλεγμένα γιατι δεν ανάβουν; Νομίζω η ερωτησή μου είναι ρητορική.
-
Καλησπέρα ξανα απο εμένα παιδια.....Εχω δουλεψει καλα μπορω να πω την ΜΙUI 8 πανω στο MI NOTE ( καθαρη εγκατασταση)
και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος....εχω προσεξει ομως μερικα προβληματακια/bugs και θελω να τα αναφερω...:
1) Στο second space δεν υπαρχει η επιλογη για να ανοιξεις data παρα μονο wifi.... Αρα αν θελω να ειμαι σε data στο second space πρεπει να τα ενεργοποιησω πρωτα απο το first space.
2) Επισης στο second space ενεργοποιησα να μου ερχονται ειδοποιησεις απο το first space αλλα καποτε ερχονται...και καποτε οχι....ενω οταν ειμαι στο first space ερχονται κανονικα οι ειδοποιησεις απο το second space.
3) Οταν επιστρεφω απο το second space στο first space καποιες φορες απο μονο του μπαινει αθορυβο..χωρις να το ειχα ενεργοποιησει πριν εγω.
4) Εχω επιλεξει να μην εμφανιζονται τα carrier names ( Vodafone...κλπ) στην οθονη....αλλα καποιες φορες εμφανιζονται.
Τωρα με την μπαταρια δεν ειδα καμια διαφορα απο πριν....ουτε με τα δεδομενα . -
Ο/H kostasvi έγραψε:
Όντως τι έκανες; Όσο αφορά την εφαρμογή RedMi Note 2 tool, διαβάζω ότι αφορά MTK επεξεργαστές... Με snapdragon; Υπάρχει κάτι που κάνουμε για την μπαταρία;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Eγω μπαντως ενω ειχα θεματα με την μπαταρια και προς το τελος της μερας ηθελα φορτιση απενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις το supersu και πηγα ρυθμισεις->δικαιωματα->αυτοματη εναρξη και τα εβγαλα ολα εκτος.Απο εκεινη την στιμη προχθες το βραδυ το κινητο ειναι με ανοιχτο wi-fi συνεχεια,φωτεινοτητα στο 1/4 και χρηση τηλεφωνου και ιντερνετ και κραταει ανετα 2 μερες.Καθε δευτερο βραδυ φορτιση.
-
-
Ο/H ikleos έγραψε:
Ναι αλλα οταν τα εβγαλες απο αυτοματη έναρξη σου έρχονται ειδοποιήσεις απο viber.. Whatsapp... Και αλλων ειδών εφαρμογές? Γενικα ειδοποιήσεις που απενεργοποιησες απο αυτοματη έναρξη σου έρχονται ειδοποιήσεις?
Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα