Διαφήμιση

[GTV-6.6.30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 2/7 02:18)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • MIUI V8
  • [GTV-6.6.30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 2/7 02:18)

Παιδια πριν μερικα ποστ σας ειχα αναφέρει μια εφαρμογη για εξοικονόμηση ενεργειας. Αυτη λεγεται #1profile. Σήμερα ηθελα να διαπιστώσω ποση δουλειά εκανε. Αυτο που ειδα ειναι οτι δεν λειτουργούν τα αυτοματα rules αλλα αυτο μπορειται να το λυσετε με το να φτιάξετε τα widget της εφαρμογής και να τα αλλαζετε εσεις οποτε θελετε. Αν εχετε ρουτ θα μπορετε να απενεργοποιειται και τα δεδομενα και το wifi αυτο ειναι και το κυριότερο για μενα. Σας ανεβαζω φωτο να δειτε καταναλωση να σημειωσω οτι το πρωτο βραδυ δεν λειτούργησε το αυτοματο rulre για να μπει στο βραδινό προφιλ. Οτι θελετε ρωτατε

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Καλησπερα στην ομαδα.
    Εγω παρατηρησει εδω και δυο μερες οτι στην καταναλωση της μπαταριας τραβαει πολυ η αναμονη για δικτυο GSM.. δυο μερες τωρα δεν εχω βρεθει σε μερος που δεν εχει σημα... παντα φουλ... εχει δει κανενας κατι αλλο; Ειμαι με το τελευταιο update.. εχω δοκιμασει restart αλλα τπτ τα ιδια..
    Images
    • Screenshot_2016-07-08-13-46-13-042_com.miui.securitycenter.png

107,77 kB, 1.080×1.920, viewed 120 times
  • Ο/H lizardous έγραψε:

Καλησπερα στην ομαδα.
    Εγω παρατηρησει εδω και δυο μερες οτι στην καταναλωση της μπαταριας τραβαει πολυ η αναμονη για δικτυο GSM.. δυο μερες τωρα δεν εχω βρεθει σε μερος που δεν εχει σημα... παντα φουλ... εχει δει κανενας κατι αλλο; Ειμαι με το τελευταιο update.. εχω δοκιμασει restart αλλα τπτ τα ιδια..

Μηπως καποια απο τις δυο καρτες δεν εχει ρυθμιατει σωστα? Τα δεδομενα σε καποια απο τις δυο πρεπει να σου τρωνε μπαταρια

• Διαφήμιση
  • Μου αρέσει πάρα πολύ, θα έλεγα η καλύτερη ρομ μέχρι τώρα και έχω την εντύπωση ότι το κινητό είναι αισθητά πιο γρήγορο.
    Όπως πάντα φανταστική δουλειά παιδιά.
    Σας ευχαριστούμε!!!!
  • Ο/H cal έγραψε:

Ο/H lizardous έγραψε:

Καλησπερα στην ομαδα.
    Μηπως καποια απο τις δυο καρτες δεν εχει ρυθμιατει σωστα? Τα δεδομενα σε καποια απο τις δυο πρεπει να σου τρωνε μπαταρια

Δεν εχω ανοιξει καθολου τα δεδομενα μονο wifi... γενικοτερα παντως σε οποια ρομ και να ημουν με τα δεδομενα ανοιχτα παντα ειχα μεγαλη καταναλωση...οι ρυθμισεις εχουν γινει σωστα παντως..
  • Ο/H lizardous έγραψε:

Ο/H cal έγραψε:

Ο/H lizardous έγραψε:

Καλησπερα στην ομαδα.
    Δεν εχω ανοιξει καθολου τα δεδομενα μονο wifi... γενικοτερα παντως σε οποια ρομ και να ημουν με τα δεδομενα ανοιχτα παντα ειχα μεγαλη καταναλωση...οι ρυθμισεις εχουν γινει σωστα παντως..
    αυτο παντα γινεται διοτι δεν εχει καλη ληψη δυκτιου
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Και επανερχομαι με το θεμα του bluetooth.
    To Note 2 παραμενει απαραδεκτο σε αυτο το θεμα.
    Δουλευει οποτε θελει, και αν θελει.
    Οταν στραβωσει και drop calls κανει (τις μεταφερει στο τηλεφωνο) και ουτε miband βλεπει ουτε τιποτε.
    Συνηθως στρωνει αν κλεισει κανεις το bt και το ξανανοιξει, αλλα μερικες φορες κολλαει για αρκετα δευτερολεπτα ολο το κινητο
    μολις πας να το κλεισεις, και αφου ξεκολησει, το bt δεν ξανανενεργοποιειται για αρκετα δευτερολεπτα ακομα.
    (Δεν πατιεται το κουμπι...)
    Και ολα αυτα σε περισσοτερα απο ενα τηλεφωνα. Οσοι γνωστοι με rn2 και διαφορα bt τα χωνουν αβερτα.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

αυτο παντα γινεται διοτι δεν εχει καλη ληψη δυκτιου
    το θεμα ειναι ομως τις 2 τελευταιες οτι η καληψη ειναι φουλ καθολη την διαρκεια της μερας
  • μπορει να λεει -95db αλλα να ειναι -125db το σημα καλυψης

• Ο/H Octaviastikos έγραψε:

μπορει να λεει -95db αλλα να ειναι -125db το σημα καλυψης
    2 ωρες μετα το αρχικο μου ποστ, συνεχιζει να ειναι στο 75% η Αναμονη GSM και το κινητο μενει στο ιδιο σημειο οπου εχει φουλ σημα...
  • μπορει να εχεις απολειες και να μην το βλεπεις...

• Διαφήμιση
  • Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την πρώτη εγκατάσταση; Έχω το Redmi Note 3 Pro και δέν ξέρω εάν θέλει την china dev ή την global dev και μετά να κάνω flash το zip σε twrp.