[GTV-6.6.30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 2/7 02:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
-
Ο/H Chris Chatzis έγραψε:
@baiosss Το κινητό τραβάει 4Κ με 27 fps με την κάμερα της Google και 720p στα 120 fps με την επιλογή της Αργής κίνησης.
Το θέμα είναι γιατί δεν τραβάει 4k με την stock εφαρμογή της κάμερας...
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H baiosss έγραψε:
Ο/H Chris Chatzis έγραψε:
@baiosss Το κινητό τραβάει 4Κ με 27 fps με την κάμερα της Google και 720p στα 120 fps με την επιλογή της Αργής κίνησης.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Προχώρα τώρα σε αναβάθμιση στις τελευταίες Version Αφού κάνεις πρώτα Factory Reset από το TWRP Recovery.
-
Απορώ πως ειναι καλη η διαρκεια της μπαταριας οταν διαρκει μιση μερα στο σύνολο. Με την πρωτελευταια εκδοση του miui 7 διαρκουσε μια μερα φουλ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
φίλε μου, μήπως σου τρέχει κάποια εφαρμογή από πίσω που αδειάζει την μπαταρία ? Βάλε το GSam Battery να δεις που γίνεται η μεγάλη κατανάλωση.
-
Σε ευχαριστω πολυ για την αποκριση.Το εχω αυτο για την μπαταρια. Αυτο που χρησιμοποιει περισσοτερη μπαταρια ειναι φρουρος ασφαλειας, kerner ,android, κατι ακομη του συστηματος που δεν θυμαμαι και τελος το προγραμμα αυτο της μπαταριας. Σρα αναφερα με την σειρα που μου τα εμφανισε.
Ξεχασα επισης να αναφερω οτι και η οθονη καταμαλωνει αρκετη μπαταρια αλλα ο φωτεισμος της ειναι στο μισο του μισου.πιο κατω δεν βλεπω. Αλλα συνηθως το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απο kaernel kai Android.ευχαριστω.
Αν θες ανέβασε καμία φώτο από το Gsam, κεντρική σελίδα + Σελίδες που υπάρχει η μεγαλύτερη κατανάλωση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα