Downgrade από Miui 8 σε Ελληνική Miui 7 GTV Rom με ξεκλείδωτο Bootloader (Χρήση TWRP)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
βλέπει ο σέρβερ ότι έχει ξεκλειδωθεί το κινητό ήδη μία φορά και δίνει πρόσβαση άμεσα για να ξαναξεκλειδώσεις το ίδιο κινητό, ακόμα και αν έχει ξεκλειδώσει και άλλο πρόσφατα. Στο Αγγλικό φόρουμ mod ξεκλείδωσε την ίδια μέρα το ίδιο κινητό 5φορές με δοκιμές που έκανε με ρομ!Ο/H paf21 έγραψε:
Λέω για την περίπτωση που έχεις ελληνική rom -άρα ξεκλείδωτο bootloader- και λίγες μέρες πριν ξεκλείδωσες ένα άλλο τηλέφωνο με το ίδιο account, μπορείς να ξεκλειδώσεις το πρώτο χωρίς πρόβλημα; Ο περιορισμός δηλαδή για ξεκλείδωμα ενός τηλεφώνου το μήνα, είναι για ένα νέο τηλέφωνο το μήνα;

Το κουμπί για να αλλάξεις την γλωσσα στα Αγγλικά είναι εκεί που σου δείχνω στην φωτογραφία. Ακριβώς από πάνω του είναι το recovery. Οπότε πράτεις ανάλογα!Ο/H sideris20250 έγραψε:
Καλά τα λες αλλά εγώ αν πατήσω volume +Power μου βγάζει κινέζικα σε redmi note 3g

-
Μόλις δω το Mi logo αφήνω τα κουμπιά και μου εμφανίζει ενα κινητό συνδεδεμένο με ένα usb και κολλάει εκεί.Ο/H lallasgr έγραψε:
Βάζουμε το κινητό στη recovery (twrp) κρατώντας πατημένα ταυτόχρονα τα πλήκτρα Volume+(επάνω) και Power. Μόλις δούμε το Mi Logo αφήνουμε τα κουμπιά και το κινητό θα μπει στη recovery.
Φαντάζομαι το λάθος μου είναι ότι δεν έκανα flash το twrp; Θα πρέπει να ακολουθήσω στην ουσία αυτόν τον οδηγό αλλα αντί στο τέλος να κάνω reboot στο system κάνω reboot στον bootloader;Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην skexas ().
-
Σε ποιές περιπτώσεις είναι πιθανό να ξανακλειδώσει ο Bootloader;Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
-
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά,αν από ελληνική 6.7.7 dev πάω στην stable υπάρχει κίνδυνος να κλειδώσει o Bootloader;Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Ναι...αν κλειδώσει απλά τρέχεις πάλι το unlock και ξεκλειδώνεις στο λεπτό
-
Σε ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Και ένα τελευταίο. Για πόσο καιρό,από τη στιγμή που έχω πάρει την άδεια, μπορώ να ξεκλειδώνω τον bootloder αν χρειαστεί βέβαια;Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Για πάντα...όποτε θες συσκευή που είδη έχει ξεκλειδώσει...μία νέα συσκευή ανά μήνα (αυτό ίσως και να έχει μειωθεί πλέον...)
-
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Όσο ασχολούμαι, όλο και κάτι καινούργιο μαθαίνω. Στο τέλος, εδώ μέσα θα μας πάρουν στο service της xiaomi...
Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
-
Από ελληνική dev σε stable ελληνική όχι δεν κλειδώνει.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0