Καλησπερα στην ομαδα.Εχω προβλημα με τα θεματα.Μολις παω να κατεβασω καποιο ή να το εφαρμοσω δεν με αφηνει και μου λεει οτι εχουν συνδεθει στον λογαριασμο πανω απο 10 συσκευες και με στελνει να δια γραψω καποιες.Στον λογαριασμο μου ομως εχω μονο μια συσκευη συνδεδεμενη.Γνωριζεται κατι;
Θεματα-Προβλημα με κατεβασμα και εφαρμογη
-
-
Εχω προβλημα με το κατεβασμα και την εφαρμογη θεματων.Μολις παω να κατεβασω καποιο θεμα ή αφου με αφησει και το κατεβασω και παω να το εφαρμοσω,μου λεει οτι εχουν συνδεθει στον λογαριασμο μου πανω απο 10 συσκευες.Μετα με στελνει να το ακυρωσω αυτο ή να το αλλαξω αλλα λεει προβλημα με τον διακομηστη και δεν κανει τιποτα.Ληση παρακαλω;
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Καλησπερα στην ομαδα.Εχω προβλημα με τα θεματα.Μολις παω να κατεβασω καποιο ή να το εφαρμοσω δεν με αφηνει και μου λεει οτι εχουν συνδεθει στον λογαριασμο πανω απο 10 συσκευες και με στελνει να δια γραψω καποιες.Στον λογαριασμο μου ομως εχω μονο μια συσκευη συνδεδεμενη.Γνωριζεται κατι;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
printscreen
-
Μπες στον λογαριασμό σου απο τον η/υ σου και τσεκαρε εκει πόσες συσκευές φαίνονται ..
-
OffTopic@johnjor, θα σε παρακαλούσαμε να μην γράφεις σε πολλά σημεία το ίδιο πρόβλημα, σου έχουν απαντήσει είδη και στο άλλο θέμα που άνοιξες. Έτσι δημιουργείς σύγχυση και σε εσένα αλλά και σε όσους θέλουν να βοηθήσουν καθώς χάνεται η ροή των ελέγχων-λύσεων που σου δίνονται
Έγινε μεταφορά όλων των απαντήσεων σε ένα θέμα -
Ο/H Bodai έγραψε:
Μπες στον λογαριασμό σου απο τον η/υ σου και τσεκαρε εκει πόσες συσκευές φαίνονται ..
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ναι στο i.mi.com
-
Είχες κατεβάσει θέματα και για τις άλλες συσκευές που είχες ξεκλειδώσει ? Πλησιάζουν τις δέκα αυτές που έχεις ξεκλειδώσει ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Είχες κατεβάσει θέματα και για τις άλλες συσκευές που είχες ξεκλειδώσει ? Πλησιάζουν τις δέκα αυτές που έχεις ξεκλειδώσει ?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0