Θεματα-Προβλημα με κατεβασμα και εφαρμογη
-
-
Αν στο i.mi.com φαινεται μονο μια συσκευη μάλλον θα είναι κάποιο bug που 1η φορά συνανταμαι. Θα προτεινα Factory Reset μήπως και διορθωθεί..
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Αν στο i.mi.com φαινεται μονο μια συσκευη μάλλον θα είναι κάποιο bug που 1η φορά συνανταμαι. Θα προτεινα Factory Reset μήπως και διορθωθεί..
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Είχες κατεβάσει θέματα και για τις άλλες συσκευές που είχες ξεκλειδώσει ? Πλησιάζουν τις δέκα αυτές που έχεις ξεκλειδώσει ?
-
@johnjor χθες μου συνέβη το εξής. Κοιτούσα τις ρυθμίσεις του Mi account για να δω πότε εκανε sync τελευταία φορά εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ και διαπίστωσα ότι μέσα στην ρυθμιση Devices φαινόταν ένα Redmi3 Pro ενώ το είχα αφαιρέσει μέσω του η/υ μου από το i.mi.com
Για τσέκαρε το και εσυ .. αν φαινονται εκει θα πρέπει να τις αφαιρέσεις και από εκει .. -
Ο/H Bodai έγραψε:
χθες μου συνέβη το εξής. Κοιτούσα τις ρυθμίσεις του Mi account για να δω πότε εκανε sync τελευταία φορά εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ και διαπίστωσα ότι μέσα στην ρυθμιση Devices φαινόταν ένα Redmi3 Pro ενώ το είχα αφαιρέσει μέσω του η/υ μου από το i.mi.com
Για τσέκαρε το και εσυ .. αν φαινονται εκει θα πρέπει να τις αφαιρέσεις και από εκει ..
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Πες σε παρακαλω αναλυτικα πως θα το βρω αυτο;Δεν το γνωριζω
-
Δεν σου επιτρέπει να τις σβήσεις τις άλλες. Το Wifi είναι ανοικτό??
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Δεν σου επιτρέπει να τις σβήσεις τις άλλες. Το Wifi είναι ανοικτό??
-
Εβλεπε μια (το Redmi3 Pro) και την διέγραψα αφου μου ζήτησε το password του λογαριασμού..
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Εβλεπε μια (το Redmi3 Pro) και την διέγραψα αφου μου ζήτησε το password του λογαριασμού..
-
Φιλοι μου,δεν το αντιμετωπηζει κανεις αλλος αυτο το προβλημα;Ουτε γνωριζει καποιος κατι για την επιλυση του;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0