[Ενημέρωση 24/7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
@Gusgen μήπως δεν φταίει το Wifi της συσκευής σου αλλά το router στο οποίο προσπαθείς να συνδεθείς. Αν η αδυναμία εμφανίζεται πχ στο σπιτι σου δοκίμασε να αλλάξεις ρυθμίσεις στο router σου..
-
-
Το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία και σήμερα. Το έβγαλα απο την φόρτιση και έπεφτε η μπαταρία χωρίς χρήση. Έκανα επανεκίννηση και είναι εντάξει πάλι. Μόλις φτάσει όμως στο 20% πέφτει πάλι πολύ γρήγορα. Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά, δεν έχω κανένα θέμα στις εφαρμογές.
-
Μολις την πέρασα σε redmi note 3 pro,μπορω να πω ποιο γρήγορη απο την 7.2.5 μπαταρία με το φλασαρισμα και λοιπα απο 100% ειναι στο 89% τωρα αλλα με απο 2 μέρες θα πω με σιγουριά απο το Roidmi τι ειναι;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkMi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
εγώ πάντως με μπαταρία δεν έχω θέμα.. Το άφησα το βράδυ με 62 και το πρωί πάλι 62 ήταν..
-
@Bodai σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση το οποιοδήποτε ρούτερ προσπαθήσω να συνδεθώ. Ο λόγος ? Δεν ενεργοποιείται καν το WIFI μένει μαύρο, αδρανές, ανενεργό πως να το πώ. Κρίμα πάντως, αν εχει κάποιος άλλος να προτείνει κάτι... Ηδη εχει προβλήματα το ΜΙUI που κάνω υπομονή μήπως και βελτιωθούν αλλά δεν βλέπω φως! Μάλλον θα το στείλω.
-
Ο/H Gusgen έγραψε:
@Bodai σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση το οποιοδήποτε ρούτερ προσπαθήσω να συνδεθώ. Ο λόγος ? Δεν ενεργοποιείται καν το WIFI μένει μαύρο, αδρανές, ανενεργό πως να το πώ. Κρίμα πάντως, αν εχει κάποιος άλλος να προτείνει κάτι... Ηδη εχει προβλήματα το ΜΙUI που κάνω υπομονή μήπως και βελτιωθούν αλλά δεν βλέπω φως! Μάλλον θα το στείλω.
EDIT:
Τώρα είδα το μήνυμα του @satriani.gr ότι εκείνος δεν έχει πρόβλημα με το Wi-Fi με αυτή την έκδοσηΔοκίμασε να κάνεις factory reset ή πέρασε μια άλλη ROM που σου δούλευε το Wi-Fi να δεις αν έχεις ακόμα πρόβλημα...
-
εγω στο xiaomi redmi note 3 pro που την εβαλα μεχρι στιγμης ολα ειναι ενταξει με την μεθοδο της αναβαθμισης !!!@papaflessas
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι χαζό ωρε παλικάρια;
Πώς γίνεται η επίσημη Stable να είναι 7.3.7 (RN3 pro) και εμείς να είμαστε στην 7.5.1; Οι Ελληνικές ακολουθούν άλλη αρίθμηση;
@papaflessas -
μόλις τελείωσα με την αναβάθμιση στο 4G/LTE. Όλα πήγαν καλά
για το θέμα της μπαταρίας, θα το τσεκάρω και θα επανέλθω....
Ευχαριστώ πολύ το team...! -
Και εγω που νομιζα οτι η επομενη θα ειναι η 8
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα