Ο/H panosad έγραψε:
σε mi4c δεν κλειδώνει δορυφόρους το GPS...έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα??
άκυρο, όλα καλά, "ξεμπλόκαρε" και κλειδώνει άμεσα...
μέχρι στιγμής η καλύτερη rom!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H panosad έγραψε:
σε mi4c δεν κλειδώνει δορυφόρους το GPS...έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα??
Άμα το πατήσω για να το ενεργοποιήσω λες να σταματήσει να δουλεύει η sim;Ο/H spideman3 έγραψε:
Και σε εμένα το βγάζει σχεδόν κάθε μέρα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι είναι μια μ@κ@κ@α της Xiaomi.Ο/H Boubikos έγραψε:
Εκανα αναβάθμιση σε 7.5.1 stable όλα καλά αλλά κάποιες φορές που κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο επάνω στις ειδοποιήσεις μου βγάζει ένα εικονίδιο μπλε και γραφή ότι η κάρτα sim είναι μη ενεργή συγχρονισμός αρχείου κλήσεων αλλά βλέπω ότι μπορώ να πάρω κανονικά κλήση
Μήπως μπορώ να το απενεργοποιήσω;
Ρυθμίσεις/Προσθετες Ρυθμισεις/Μπαταρία/Διαχ.Χρήσης μπαταρίας Εφαρμογών. Εκει ρυθμίζεις το προφίλ ενέργειας για καθε εφαρμογή ξεχωριστά. Το θέμα είναι ότι πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα παρόλο που άλλαξα τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Επίσης μου εκανε τρελη εντυπωση το βραδινο drainage. Από 40% στις 00:30 τη νύχτα και Airplane mode ξύπνησα στις 08:30 και είχαν απομείνει 14%Ο/H nikos_v έγραψε:
Όταν λες "ρυθμίσεις ενέργειας" που ακριβώς είναι και δεν το βρίσκω;Ο/H alexport έγραψε:
Απανταω στον εαυτό μου μπας και το συναντήσει κ άλλος. Στις ρυθμίσεις ενέργειας πρέπει να απενεργοποιησουμε τη διαχείριση από το miui στη συγκεκριμένη εφαρμογή για να εμφανίζει ειδοποιήσεις κ από sleep...Όλα καλά τώρα...
Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk
Ο/H alexport έγραψε:
Μήπως να γυρίσω σε Global Stable μιας και τα ελληνικα δεν με πολυκαίνε??
Όχι. Δεν το εχω εγκαταστήσει καν...Ο/H NasDriver έγραψε:
μήπως έχετε ενεργοποιήσει το SuperUS για root ?