Μέσα απο τη συσκευη ή μέσα απο το twrp; Αν είναι να το κάνω τώρα που γυρίζει πριν αρχίσω να το "στήνω".Ο/H Bodai έγραψε:
edit: Nvm το έκανα απο τη συσκευή. Ελπίζω οτι θα διορθωθούν τα προβλήματα του 7.5
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜέσα απο τη συσκευη ή μέσα απο το twrp; Αν είναι να το κάνω τώρα που γυρίζει πριν αρχίσω να το "στήνω".Ο/H Bodai έγραψε:
Ξέχασα να αναφέρω πληροφοριακά πως έχω κλειδωμένο bootloader, αν και μέχρι τώρα ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα περνώντας ελληνικές και ευρωπαϊκές rom.Ο/H sm0k3 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, παιδιά είμαι με mi note pro και έχω ξεμείνει σε stable 7.0.5.0 (android 5.0.2). Με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά θέλω να κάνω μια αναβάθμιση. Αξίζει να περάσω αυτή; Γιατί διάβασα στα σχόλια προβλήματα με ενεργοποίηση wifi.
Επίσης αν πω να την περάσω, κατεβάζω και περνάω κανονικά απο recovery ασχέτως που είμαι με παλαιότερη έκδοση twrp;
Ευχαριστώ.
Ο/H Basilis Pate έγραψε:
Η 7.5.1 ειναι ενταξει για το redmi note 2 ή να περιμενω την 7.5.2;
Ο/H mr_element έγραψε:
Εγώ από 7.3 που έβαλα 7.5 έχω τρελό battery drain. Ούτε wipe dalvik/cache βοήθησε ούτε επανεγκατάσταση.Ο/H Basilis Pate έγραψε:
Η 7.5.1 ειναι ενταξει για το redmi note 2 ή να περιμενω την 7.5.2;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Απλα νομιζω οτι η επομενη θα ειναι η 7.5.2 ενταξει λαθος χαρακτηρισμος, να περιμενω την fixed εκδοση; Γιατι βλεπω τις απαντησεις και λενε πως η μπαταρια πεφτει γρηγορα..Ο/H pechr έγραψε:
τι σε κανει να πιστευεις οτι η επομενη εκδοση θα ειναι η 7.5.2;
Δεν χαρακτηριζονται με απολυτη σειρα.
Αν λειτουργουσε ετσι τοτε για miui 8 θα επρεπε να περιμενουμε με εναν προχειρο υπολογισμο ... κοντα στα 8 χρονια![]()
Ειναι μια χαρα, την εχω περασει ηδη..
Προχωρα αφοβα..
έχουμε ίδια συσκευή και λειτουργεί μια χαρά η νέα stable.Ο/H Basilis Pate έγραψε:
Απλα νομιζω οτι η επομενη θα ειναι η 7.5.2 ενταξει λαθος χαρακτηρισμος, να περιμενω την fixed εκδοση; Γιατι βλεπω τις απαντησεις και λενε πως η μπαταρια πεφτει γρηγορα..
όταν μου συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις σαν αυτή που περιγράφεις τότε κάνω μία αναδόμηση με fastboot rom και μετά στο καπάκι περνάω την rom που θέλω.... και όλα στρώνουν τέλειαΟ/H Greektrooper έγραψε:
Χθες βράδυ πέφτω για ύπνο με 62% και λειτουργία πτήσης. Ξυπνάω το πρωί με μπαταρία.........50%!!! Αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί εφόσον στην Κατανάλωση βλέπω οτι η Οθόνη και το Σήμα Δικτύου Κινητής τραβάνε πολλή μπαταρία, αυτά χθες το βράδυ ήταν απενεργοποιημένα
To ίδιο έπαθα κι εγώ σε airplane mode στο Note 3. Σε 7 ωρες έχασε κοντά στο 20%. Σήμερα που το αφησα με ανοιχτή κυψέλη, wifi κλπ από το 64% έπεσε στο 62%...!Ο/H Greektrooper έγραψε:
Μετα από μερικές μέρες που την χρησιμοποιώ μπορώ να πω ότι αυτό ίσως είναι το μοναδικό μεν πλην μεγάλο bug/μειονέκτημα της 7.5. Χθες βράδυ πέφτω για ύπνο με 62% και λειτουργία πτήσης. Ξυπνάω το πρωί με μπαταρία.........50%!!! Αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί εφόσον στην Κατανάλωση βλέπω οτι η Οθόνη και το Σήμα Δικτύου Κινητής τραβάνε πολλή μπαταρία, αυτά χθες το βράδυ ήταν απενεργοποιημένα. Τώρα έχω μπερδευτεί......να το υπομείνω και να την κρατήσω καθώς δεν νομίζω πως έχει άλλα θέματα, απ'την άλλη φοβάμαι πως θα είμαι με ένα powerbank στο χέρι
Ο/H pechr έγραψε:
όταν μου συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις σαν αυτή που περιγράφεις τότε κάνω μία αναδόμηση με fastboot rom και μετά στο καπάκι περνάω την rom που θέλω.... και όλα στρώνουν τέλεια
Ο/H alexport έγραψε:
To ίδιο έπαθα κι εγώ σε airplane mode στο Note 3. Σε 7 ωρες έχασε κοντά στο 20%.