Για την συσκευή σου υπάρχει η παρακάτω ROM, η οποία όπως όλες οι άλλες Stable είναι σε MIUI V7.Ο/H leontatos έγραψε:
καλησπερα για redmi3 ,pote θα εχουμε την ρομ να την δοκιμασουμε;;;
Αν βγει νεώτερη Version θα την έχετε σύντομα.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια την συσκευή σου υπάρχει η παρακάτω ROM, η οποία όπως όλες οι άλλες Stable είναι σε MIUI V7.Ο/H leontatos έγραψε:
καλησπερα για redmi3 ,pote θα εχουμε την ρομ να την δοκιμασουμε;;;
Καλησπέρα και από μένα μόλις φλάσαρα την 7.5.2.0 όλα καλά προς το παρόν, είναι και το πρώτο μου setup και είμαι πολύ χαρούμενος !!! Δεν μπορώ να σας πω ακόμα για την μπαταρία και λοιπά γιατί μόλις κάνω την πρώτη φόρτιση στο τηλέφωνο !!!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Optimization - Improved layout for message bubbles with S and XS-sized text (04-20)
Συνήθως οι developers της κοινότητας μας τραβούν source rom από xiaomi eu για να τις τροποποιήσουν και να μας δώσουν τις GTV.Ο/H leontatos έγραψε:
Εδώ και αρκετούς μήνες βάζω stable και στα δύο xiaomi που έχω στην κατοχή μου.Ο/H leontatos έγραψε:
ευχαριστω φιλε @pechr για την απαντηση!!ειδα σε ενα ποστ σου οτι δοκιμασες την 7.5.1 σε ενα redmi3,εγω για λιγες ωρες που την δοκιμασα μου φανηκε γρηγορη καταναλωση μπαταριας,μηπως βιαστηκα να την κρινω;;;τωρα εχω την dev 6.7.21 tou gkalen,α ξιζει να την δοκιμασω την 7.5.1;;ειναι σφαιρα αυτη που εχω βεβαια και πολυ καλη σε μπαταρια!!!
το SwiftKey είναι μέσα στην ROM.. μόλις το κοίταξα στο αρχείο zip.Ο/H makismakis2004 έγραψε:
Ναι όντως το SwiftKey λείπει
το batterystats.bin ειναι :/device/data/systemΟ/H leontatos έγραψε:
το batterystats.bin einai στο φακελο data;;;ευχαριστω για τιε απαντησεις!!!