Ειναι το Redmi note 3 δηλαδη αν κατεβασω απο εδω MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum αυτην την global δεν θα εχει Ελληνικο γλωσσα πχ για πληκτρολογιο?Πχ αυτη που λες η Gtv τι ειναι θα εχει και playstore?Sorry αλλα απο xiaomi ειμαι ασχετος το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως μπορεσα και ξεκλειδωσα τον bootloaderΟ/H Bodai έγραψε:
/Settings/About Phone σχετικά με το ποια συσκευή έχεις.Ο/H jimaras86 έγραψε:
Παιδια καλημερα. Εχω της φιλης μου το Redmi Note 3 ξεκλειδωσα τον bootloader και θελω να μου πειτε επειδη ειμαι λιγο ασχετος με την xiaomi αν υπαρχει επισημη ρομ με ελληνικα και πως να την περασω οπως και πως μπορω να δω ποια εκδοση του κινητου εχω
Επίσημη rom με ελληνικά δεν υπάρχει ακόμα, τώρα εμφανίστηκαν κάποια δείγματα. Αλλά δεν σου κάνει η GTV??
[Ενημέρωση 24/7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
-
H σ
Ο/H annonnaki έγραψε:
Φίλε bodai σε ευχαριστώ.
Πήγα να δοκιμάσω να φλασάρω το twrp 3.0.2 και μου βγάζει σφάλμα:
sending recovery OKAY
writing "recovery"
FAILED (remote: device is locked. Cannot flash images)
Την συγκεκριμένη συσκευή την έκανα εγώ unlock πριν βάλω την stable 7.2.7
Είναι δυνατόν να ξανακλείδωσε;
Αν ναι τι επιλογές έχω;
Δεν ξέρω πως κλείδωσε αλλά υποπτεύομαι πως έβαλες original Stable ROM και ξανακλείδωσε.
Δεν έχεις άλλες επιλολές από το να δοκιμάσεις να κάνεις απευθείας Unlock και πάλι από το Unlock Tool αν σε αφήσει (ένα Unlock ανά μήνα), και μετά να ξανακάνεις Flash το TWRP Recovery, ώστε να περάσεις την ROM που θέλεις.
Αν αποτύχει το Unlock, θα πρέπει να κάνεις μέσα από το Mi-Flash (EDL Mode), μία original Developer ROM, ώστε να έχεις τουλάχιστον μία λειτουργική συσκευή, μέχρι να μπορείς να ξεκλειδώσεις πάλι.
Όλοι οι οδηγοί μπορούν να βρεθούν εδώ => Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλησπέρα Δημήτρη,
Έχουμε και λέμε:
1. Unlock δεν μπορώ να κάνω καθώς το κινητό έχει μέσα έναν λογαριασμό που δεν έχει permisions. Το αρχικό unlock είχε γίνει από τον δικό μου και μετά τον έκανα αποσύνδεση.
2. Το κινητό μπαίνει μόνο σε fastboot mode. Δεν μπαίνει recovery οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω με τους οδηγούς για unbrick. Σωστά;
Υποθέτω πως η μοναδική βιώσιμη επιλογή είναι να κάνω τώρα αίτημα και να περιμένω να εγκριθεί ώστε να ξεκλειδώσω και αφού φλασάρω recovery το ξανασυζητάμε.
Αυτό που πάει να με τρελάνει κυριολεκτικά όμως είναι πως στο διάολο κλείδωσε. Το έδωσα με την δική μας 7.2.7 stable και όταν ήρθε είχε αυτήν επάνω (twrp κλπ).
Τώρα άντε πες ότι θα περιμένει το ξεκλείδωμα. -
Τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα τώρα αλλά υπάρχει λύση έστω να γίνει λειτουργική η συσκευή μέχρι το Unlock. Έτσι και αλλιώς το Unlock με τα νέα δεδομένα κάνε περίπου 2-3 μέρες να πάρει έγκριση.
Μπορείς να κάνεις Flash με EDL MODE μία Developer Original Αγγλοκινέζικη ROM.
H διαδικασία πρέπει να γίνει με βάση τον παρακάτω οδηγό (RedMi 3 - IDO)
=> Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Τώρα αν θα προχωρήσεις με FastBoot Flash, ή θα περιμένεις την έγκριση του Unlock, είναι καθαρά δικό σου θέμα.. -
Ο/H pechr έγραψε:
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα τώρα αλλά υπάρχει λύση έστω να γίνει λειτουργική η συσκευή μέχρι το Unlock. Έτσι και αλλιώς το Unlock με τα νέα δεδομένα κάνε περίπου 2-3 μέρες να πάρει έγκριση.
Μπορείς να κάνεις Flash με EDL MODE μία Developer Original Αγγλοκινέζικη ROM.
H διαδικασία πρέπει να γίνει με βάση τον παρακάτω οδηγό (RedMi 3 - IDO)
=> Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Τώρα αν θα προχωρήσεις με FastBoot Flash, ή θα περιμένεις την έγκριση του Unlock, είναι καθαρά δικό σου θέμα..
EDIT: Δεν είχα δει το κάτω μέρος του οδηγού που απευθύνεται στην δική μου περίπτωση ακριβώς. Το έκανα και όλα καλά. Φλάσαρα την china dev και περιμένω έγκριση για ξεκλείδωμα bootloader. Πραγματικά υπερπολίτιμος ο συγκεκριμένος οδηγός.
Ευχαριστώ για την βοήθεια. -
Ο/H annonnaki έγραψε:
EDIT: Δεν είχα δει το κάτω μέρος του οδηγού που απευθύνεται στην δική μου περίπτωση ακριβώς. Το έκανα και όλα καλά. Φλάσαρα την china dev και περιμένω έγκριση για ξεκλείδωμα bootloader. Πραγματικά υπερπολίτιμος ο συγκεκριμένος οδηγός.
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
-
-
Ο/H leontatos έγραψε:
ευχαριστω φιλε @pechr για την απαντηση!!ειδα σε ενα ποστ σου οτι δοκιμασες την 7.5.1 σε ενα redmi3,εγω για λιγες ωρες που την δοκιμασα μου φανηκε γρηγορη καταναλωση μπαταριας,μηπως βιαστηκα να την κρινω;;;τωρα εχω την dev 6.7.21 tou gkalen,α ξιζει να την δοκιμασω την 7.5.1;;ειναι σφαιρα αυτη που εχω βεβαια και πολυ καλη σε μπαταρια!!!
-
Εγώ πάντως με την 7.5.2.0 την Ελληνική δουλεύουν όλα ρολόι. Δοκίμασα και άλλες ρομ αλλά δεν έπαιζαν τόσο καλά όσο αυτή. Μόνο με το Bluetooth έχω θέμα με κάνει unpair την συσκευή. Συγκεκριμένα έχω ένα garmin fenix 3 και το χάνει συνέχεια...
Και η εφαρμογή garmin connect δεν δουλεύει σωστά με το samsung s6 δεν έχω προβλημα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkStable Rom 7.5.2.0 τώρα αλλά δοκιμάζω τα πάντα....
-
Σε Redmi 3 pro έχει περάσει κανείς την 7.5.1? Έχω ξαναρωτησει παραπάνω και μια απάντηση που πήρα ήταν για ένα κινητό χωρίς sim ακόμα και χωρίς πολλές εφαρμογές.. Με την 7.3.2 είχα κάποια προβλήματα και τώρα έχω την 7.3.1.. Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση αλλά βλέπω σχόλια για προβλήματα με την μπαταρία..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα