Σήμερα λέω σε δύο μερες και μάλλον τρεις μέρες αυτό το αναλυτής μήπως είναι αυτό που λέει για δρομολογια ήταν τσεκαρισμενο
[Ενημέρωση 24/7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Εισαι σιγουρος οτι ειχες 1GB?? Μηπως δεν ενεργοποιησες το προγραμμα?? Τσεκαρετο για σιγουρια.Xiaomi Redmi Note 8T
-
Σε μερικά θέματα παρατήρησα δεν ξυπνάει στις ειδοποιήσεις την οθόνη. Το έχετε παρατηρήσει? Όχι αυτά που έχει το τηλέφωνο προεπιλεγμενα.
Στάλθηκε από το Redmi note 3 Kenzo 7.5.2.0 StableStable Rom 7.5.2.0 τώρα αλλά δοκιμάζω τα πάντα....
-
-
Χθες πέρασα την 7.5.3 στο RN2 μου. Βασικά είναι ή καλύτερη rom στο θέμα ξεκινήματος του τηλεφώνου. 8 δευτερόλεπτα παρακαλώ!! Και πολύ καλύτερη στο θέμα μπαταρίας. Δεν υπάρχει το drain που είχα με το airplane mode αλλά και κατά το σερφαρισμα με 4g ανοιχτό, gps έχω πολύ ικανοποιητική κατανάλωση. Δεν έχω ελέγξει ακόμα bluetooth, tethering και συνδεσιμοτητες, μόλις τσεκαρω θα σας πω. Ή rom περαστηκε από twrp με factory reset.ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G! -
-
Ο/H ntel0s έγραψε:
Εχω την 7.5.3. στο Mi4. Ειναι φυσιολογικο να μην δουλευουν οι 2 cpu? Και υπαρχουν στιγμες που το κινητο καει στην πανω πλευρα.. οταν λεω καει δεν μπορεις να το ακουμπησεος στο αυτι..
-
-
Μετα απο restart ειδα κινηση σε ολους αλλα μικρη... Συνηθως δουλευει cpu 0 και 3... Μηπως δουλευουν ετσι και ανοιγουν πυρηνες οταν χρειαστουν??Xiaomi Redmi Note 8T
-
Παιδια καλησπέρα σε όλους..
Καταρχήν να με συγχωρέσετε αν γράφω σε λάθος νήμα.
Έχω στην κατοχή μου δυο κινητά της xiaomi το ένα το redmi note 3 (με τον mtk) και το άλλο ένα xiaomi mi note pro.
Το redmi note 3 το έχω σχεδόν ένα χρόνο στην κατοχή μου και ενώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα σε όλα του τώρα τελευταί έχω φοβερό battery drain χωρίς να το χρησιμοποιώ καθόλου το κινητό. Όλη την μπαταρία την τρώει το android system.. για να καταλάβετε χωρίς κάρτες σιμ μέσα και χωρίς χρήση καθόλου (10 λεπτά ON screen time ) στο τέλος της ημέρας είχε 15% μπαταρία όντας απλά σε αναμονή!!! Έκανα επαναφορά εργοστασιακών...αλλά δεν... Δεν έχω ξεκλειδώσει τον bootloader γιατί δεν ξέρω πως το κάνω...υπάρχει κάποιος που μπορεί να προτείνει κάποια λύση;;
Επίσης στο mi note pro που έχω φοράει επάνω την miui 8 6.6.30 developer και δεν θα έλεγα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μπαταρία μου...με το ζόρι βγάζω 2 ώρες και κάτι sot! Βέβαια έχω ίντερνετ όλη μέρα ανοιχτό γιατί πρεπει να παίρνω τα email μου αλλά νομίζω είναι λίγο και πάλι...υπάρχει κάποια ρομ που μπορώ να βάλω που να ξεχωρίζει για την αυτονομία της;; Αυτό με νοιάζει πιο πολύ και να είναι απροβληματιστη...
Συγγνώμη για το κατεβατο...
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.. -
-
Ο/H ntel0s έγραψε:
Επιβεβαιωνω το φιλο @tsamige
Εξαλλου στο παρελθον δεν συνεβαινε αυτό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα