αυτος ο οδηγος ειναι σωτηριος
Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max PRO 64GB
- Οδηγός
- Mi-MAX PRO
-
-
πραγματικα, πολλα μπραβο στην φοβερη δουλεια που γινεται εδω μεσα !!!
-
Καλησπέρα. Ο οδηγός αναφέρεται σε καθαρή εγκατάσταση δηλ καθαριζει τα παντα απο προηγουμενη rom ; Βασικά είμαι σε φάση δοκίμων με official rom αλλα το τηλ ηρθε με μια unofficial rom καθως ειχα ζητησει εγκατάσταση play store βλακεία μου.... Με mi pcsuite περασε την τελευταια stable αλλα κανει ωρες ωρες κατι κουφα κολλήματα . Μπορώ να χρησημοποιησω αυτον τον οδηγο ; Να ξεκλειδώσω bootloader καθώς μου ηρθε το μήνυμα ξεκλειδωματος; Διευκρίνηση θέλω να μείνω για λίγο με official πριν περάσω την ελληνική.
-
Ακριβώς! θα σου πρότεινα όμως να αφήσεις το Mi PC Suite να τελειώσει τη δουλειά του και να μην βιαστείς να καταπιαστείς με αυτόν εδώ τον οδηγό για αποφυγή brickαρίσματος! Το Mi PC Suite είναι το πιο ασφαλές για να σου περάσει official rom από τη στιγμή που ήρθε το κινητό με unofficial! Και λογικά με αυτή που θα σου περάσει θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις και μετά θα είναι παιχνιδάκι να βάζεις όποια ρομ θες μέσω fastboot για τις official και μέσω twrp για τις custom όπως είναι η Ελληνική και του gkalen!
-
Ευχαριστω αλλα οπως ειπα εχω περασει τελευταια stable και μου κανει διαφορα τρελα αρκετες φορες την ημερα. Προφανως με το pc suite κατι δεν εκατσε καλα.Ο/H lallasgr έγραψε:
Ακριβώς! θα σου πρότεινα όμως να αφήσεις το Mi PC Suite να τελειώσει τη δουλειά του και να μην βιαστείς να καταπιαστείς με αυτόν εδώ τον οδηγό για αποφυγή brickαρίσματος! Το Mi PC Suite είναι το πιο ασφαλές για να σου περάσει official rom από τη στιγμή που ήρθε το κινητό με unofficial! Και λογικά με αυτή που θα σου περάσει θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις και μετά θα είναι παιχνιδάκι να βάζεις όποια ρομ θες μέσω fastboot για τις official και μέσω twrp για τις custom όπως είναι η Ελληνική και του gkalen!
-
Κάνε μία δοκιμή μπας και ξεκλειδώσει με αυτή που έχεις τώρα

Και επίσης μπορείς να δοκιμασεις ένα factory reset μπας και κάτσει καλύτερα και δεν έχεις θέματα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα παιδια εκανα τα βηματα κολλησε στο σημειο που λεει για τον χωρο εκανα επενεκκινηση το πσ αλλα δεν βρισκει την θυρα κομ κ τωρα μαλλον μπρικαρε μπαινει fast boot ....τι κανω τωρα ?
-
α) Αποσυνδέουμε το κινητό από τον υπολογιστή και το κλείνουμε (Power off) αν δεν είναι bricked
β) Κρατάμε
πατημένα ταυτόχρονα τα πλήκτρα Volume + και - και κρατώντας τα πατημένα
συνδέουμε το κινητό στο usb καλώδιο που είναι ήδη συνδεδεμένο στον
υπολογιστή σε USB 2
γ) Τώρα θα πρέπει το κινητό να φορτώσει στο Device Manager σωστά και να το βλέπετε ως 9008 σε κάποια COM Port.
δ) Συνεχίζουμε τώρα στη διαδικασία του flash όπως δείχνω παραπάνω στον οδηγό.
To δοκίμασες;; -
ναι το εκανα ...αλλα κολλησε παλι στο ιδιο σημειο ....τωρα βρισκει αλλη κομ
-
-
ναι κατεβαζω μια αλλη τωρα κινεζικη ....κ πηγαιναν ολα ρολοι
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0