την global επρεπε να βαλεις εφ οσον υπαρχει πλεον και εχει και google store και δεν εχει κινεζικα καθολου, την ειχα βαλει και εγω καποτε (τοτε που το brickara :P) αυτην που εβαλες τωρα και περασα μετα το playstore και εφαρμογες google με αυτο.. Automatic Google Apps Installer for Mi 5 and Mi Max (Windows) | Xiaomi Tips βαλε αν ειναι να εχεις playstore μεχρι να ξεκλειδωσεις και να βαλεις την Ελληνικη να ησυχασεις
Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max PRO 64GB
- Οδηγός
- Mi-MAX PRO
-
-
Αν το ξαναφλασαρω με την global γινεται οπως εκανα για να το ξεμπρικαρω?τωρα που πηρα φορα χαχααχαχαχαχαχ
-
περιμενε να σου απαντησει καποιο παιδι στα 100% αν γινεται, θα γλυτωσεις τα Κινεζικα αν γινεται.Λογικα γινεται με το mi flash αλλα ας το πει καποιος πιο ειδικος απο μενα.
-
θα κανω μια δοκιμη οπως ειπες και βλεπουμε ευχαριστω
-
Ο/H vabene73 έγραψε:
θα κανω μια δοκιμη οπως ειπες και βλεπουμε ευχαριστω
-
-
-
Τα gapps με κινέζικες ρομ έχουν θέματα και συχνά κολλήματα, από την άλλη με την global stable δεν μπορείς να κάνεις unlock ώστε να έκανες πάλι flash.
Με τίποτα μην δοκιμάσεις Global developer σε edl mode, πας για hardbrick...λίγη υπομονή 2-3 μέρες θα ήταν το καλύτερο -
-
Μέχρι πριν λίγες ώρες δεν δούλευε βρε...κάνε λίγη υπομονή 3 μέρες
-
3 ημερες ειναι το μαξιμουμ πλεον πιστευω, εμενα σε λιγοτερο απο 24ωρο μου ειχαν στειλει μετα την αιτηση για ξεκλειδωμα του bootloader, δοκιμασε να ξαναπερασεις το playstore, βεβαια και κολληματα θα εχει και δεν θα συγχρονιζει και διαφορα , απλα για να κανεις τη δουλεια σου τωρα.
-
κατεβασα τα περισοτερα απο το aptoide για τωρα αλλα ρε μεσω συσκευης εκανα add της συσκευης στο λογαριασμο και πηγα στη διευτθνση που μου λεει για να κανω αιτηση και μολις βαλω τηλεφωνο και κωδικο μου πεταει κατι σαν fatal error και κατι τετοια τι ειναι αυτο τωρα παλι μου το εκανε και πριν πως να κανω αιτηση απο τη στιγμη που μου βγαζει error
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0