Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Mi-MAX PRO
-
-
dolby atmos δεν εχει
-
καλησπερα παιδια εχει κανεις θεμα με τις ταπετσαριες"αδυναμια φορτωσης" μου γραφει
6.10.13.....
επισης το μηνυμα χρηστη στην οθονη κλειδωματος δεν μου εχει δουλεψει ποτε.... -
Ξέρει κανείς αν μπορεί να απενεργοποιήσει το superuser στην τελευταία dev στο mimax?
-
Ο/H vabene73 έγραψε:
Ξέρει κανείς αν μπορεί να απενεργοποιήσει το superuser στην τελευταία dev στο mimax?
-
ναι δε βρήκα κάτι αλλά θα ξαναπροσπαθήσω δεν θέλω να φαίνεται ρουταρισμενο γιατί δε μπορώ να δουλέψω το novago
-
-
Ναι το κατάφερα απλά για την ιστορία αν θέλω να το περάσω πάλι πρέπει να κάνω εγκατάσταση πάλι την Ρομ?
-
Ο/H vabene73 έγραψε:
Ναι το κατάφερα απλά για την ιστορία αν θέλω να το περάσω πάλι πρέπει να κάνω εγκατάσταση πάλι την Ρομ?
-
Παιδια καλημερα.Πηγα να περασω την νεα stable και το τηλεφωνο παλι μου βγαζει το κινεζικο Twrp.Και εκτος αφτου μου μετα την εγκατασταση τηε Ρομ με τον τροπο που το εκανες και εσυ την προηγουμενη φορα,τωρα μου κανει συνεχεια reboot εκει και δεν μπορω να το ενεργοποιησω.Βοηθεια παρακαλω γιατι παλι ειμαι χωρις τηλ.
-
Παρέλαβα σήμερα το prime (4/128) και φοράει την MIUI GLOBAL 7.3 / STABLE 7.3.14.0.0 (MBDCNDE).
Θέλω να περάσω την ελληνική GTV-6.10.27.
Το ερώτημα μου είναι: Μέσω του mi account έχω ήδη ξεκλειδώσει τον bootloader του redmi note 3 pro της γυναίκας μου. Δεν μου βγάζει επιλογή για νέο αίτημα ξεκλειδώματος. Θα μπορέσω να ξεκλειδώσω στο max με το ίδιο mi account ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? -
Ο/H kbougiouklis έγραψε:
Θα μπορέσω να ξεκλειδώσω στο max με το ίδιο mi account ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
Πρέπει να αλλάξεις ρομ πρώτα βέβαια γτ με αυτή αδυνατον να ξεκλειδώσει.
Κάνε και έναν έλεγχο bootloader
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0