Οκ! Το δοκιμάζω... Στο μεταξύ πάω να ξαναφλασαρω απ την αρχή την arωma και μου έβγαλε ένα μήνυμα "please wait" αφού πάτησα "next"
Όλα σε αυτό το μοντέλο θα τα δω
Μετα το bootloop πας κ κάνεις format.
Δοκιμάζεις κ βλέπεις.
geoanto555 τα ιδια....bootloop! Εγω προσωπικα απ την εμπειρια μου δεν ξερω τι αλλο να κανω...θα πρεπει σιγουρα να φλασαρω τη μαμισια για να ναι λειτουργικο το κινητο.
απο εκει και περα,για να φλασαρω ελληνικη με ρουτ, δεν ξερω τι αλλο να επιχειρησω!
Έκανα factory reset.... Αυτό που παρατήρησα στις τελευταίες μου προσπάθειες είναι ότι κατά το φλασαρισμα της άρωμα, η διαδικασία σταματάει στο 50-60% θ μετά μαυρίζει η οθόνη και πάει να bootαρει... Αλλά δεν έχει φτάσει ποτέ στο 100% και δε φτάνω στο σημείο να πατήσω "επόμενο" κλπ κλπ... Απλά κόβει στο 50 και πάει να bootαρει μόνο του... Στις πρώτες μου προσπάθειες δεν το έκανε αυτό... Έφτανε στο 100 και μετά εγώ χειροκίνητα έφτανα στο σημείο να κάνω boot στο σύστημα ή επιστροφή στο αρχικό μενού
Οπως θα διαβάσεις σου πρότεινα format για να έχεις πιθανότητες να ανοίξει η συσκευή σου.
Βάλε xtrv αν έχεις πρόβλημα με arwma.
Απλά σκέφτηκα ότι θα χάσω τη ρομ μέσα απ το storage και γι αυτό δεν το έκανα. Την XTRV τώρα πρέπει να την περάσω μέσω sideload σωστα?
Αν θελήσω να βάλω fastboot rom για να το κάνω λειτουργικό, γίνεται με τον κλασικό τρόπο μιας κι έχω ξεκλείδωτο bootloader ή πρέπει να ακολουθήσω τον οδηγό σου για unbrick με κλειδωμένο bootloader?