Διαφήμιση

Bricked Redmi 3 PRO

• Ο/H Thracia έγραψε:

δοκίμασε να κόψεις το internet απο το δικό σου κινητό να μην επικοινωνεί με τους σέρβερ της Xiaomi και ξανα τρέξε το unlock tool μπας και
      Το δικο μου mi account δεν ειναι logged in πουθενα, δεν εχω xiaomi κινητο. Το εφτιαξα απλως για να ξεκλειδωσω το κινητο που της πηρα και μετα την εβαλα να φτιαξει δικο της account μιας και ειναι δικο της το κινητο.

Σε καθε περιπτωση ευχαριστω για τη βοηθεια και θα ενημερωσω μολις παρω εγκριση και για το account της!
      Να σαι καλα φιλε μου! Χιλια ευχαριστω!!

EDIT: Ξαναδοκιμασα παντως με το account μου μπας και αλλα παλι τα ιδια
    • Καλησπέρα και πάλι,

Επειδή ήμουν λιγο ανυπόμονος να περιμένω να ερθει η εγκριση απο την Xiaomi :P , ειπα να ξαναδοκιμασω την τυχη μου με το MiFlash, αφου μου το αναγνωριζε σαν "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008".
      Επειτα απο ψαξιμο βρηκα αυτο εδω το post Πρόβλημα (brick?) Redmi 3 pro, το οποιο ηταν αρκετα παρομοιο προβλημα με το δικο μου.
      Αυτο που δοκιμασα ηταν συγκεκριμενα το κομματι "Κρατώντας συνεχώς πατημένο το power & volume+ & volume- την στιγμή που κάνει τη δόνηση και ανάβει, αφήνεις το power και πατάς συνεχόμενα πολλές φορές ταυτόχρονα το volume+ & volume- μέχρι να δείς ότι η οθόνη μένει αναμμένημαύρη χωρίς κανένα logo.", το οποιο μετα απο 3-4 προσπάθειες δούλεψε και κατάφερα να flashάρω official chinese developer με το MiFlash. Απο εκει και περα η υπολοιπη διαδιακασια ηταν η συνηθισμένη, χρειαστηκε να ξαναξεκλειδωσω bootloader και να περασω την ελληνικη ROM.

Ευχαριστώ τον φιλο @Thracia για την πολυτιμη βοηθεια!