παταω σιφτ στο adb ανοιγω την εντολη sto cmd και γραφω adb devices, ανοιγει το πορτ μετα ομως δεν βγαζει των κωδικα αρα με το που παω στην επομενη εντολη με το ρεβοοτ μου λεει βγαζει ερρορ...
Παιδευτηκα κ εγώ με τη 2η συσκευή μου.
Βρε τι mi pc suite, βρε τι mi flash1, βρε τι mi flash2, βρε τι pdanet, βρε τι Android drivers, βρε τι Fastboot & adb drivers, βρε τι pc με 32-μπιτα Windows, βρε τι pc με 64-μπιτα Windows, βρε τι laptop με 32-μπιτα κ 64-μπιτα Windows...
Συνεχώς το ίδιο μήνυμα μετά το adb devices: απλά, list of devices attached...
Ούτε κωδικός συσκευής ούτε τίποτα...
Μετά από πολύ παιδεμα είδα φως, όχι άμεσα, σε ένα παροπλισμένο παλιό pc που είχα, χωρίς να ξέρω τι το διαφορετικό έκανα σε σχέση με όλες τις προηγούμενες προσπάθειες, γιατί είχα χάσει τη μπάλα, την υπομονή μου κ την ηρεμία μου!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Ή λύση νομίζω είναι πρόσθετες ρυθμίσεις / επιλογές προγραμματιστή / ανακάλεσε τις άδειες usb debugging και επανασύνδεση το κινητό στον υπολογιστή. Θα σε ρωτήσει στο κινητό (γι αυτό πρέπει να το βλέπεις) να δώσεις πρόσβαση στον υπολογιστή ή κάτι τέτοιο και θα πατήσεις ναι.
Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια καταφερα και το εκανα με το pc suite με την mui 8 δεν εχουμε τιποτα stable ετσι? εχει πολλα μπαγκς? να παραμεινω στην 7 την στειβλ?