aloutos,, to xiaomi ειναι μονο ρουτερ. Η πιο απλη συνδεση,, με ενα καλωδιο ethernet συνδεσε το πισω απο το modem-router που εχεις. Θα εχεις γρηγορο wifi. Το bridge mode δεν χρειαζεται, προσωπικα το ειχα κανει, απο περιεργεια, αλλα μετα το επανεφερα κλπ..
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
Οπότε επιλέγω "Primary base station" να υποθέσω; Γιατί θα έχω και ενσύρματες και ασύρματες συσκευές ενωμένες στο xiaomi.
-
οταν το είχα συνδεμένο, είχα wifi, και την smart TV, και τον Υπολογιστή στο ρούτερ της χιαομι,,, 2 εξόδους έχει. Για συναγερμό, επιπλέον ρούτερ που διάβασα ότι έχεις δεν ξέρω. Πάρε γνώμες από εδώ το σάιτ.
-
Έχω ένα "θέμα" με το "Primary base station", αν το επιλέξω αυτό θέλει σύνδεση με PPPOE όπως σας είπα. Είναι η παραξενιά της σύνδεσης μου νομίζω, όπως προανάφερα είναι bit-stream, όχι καθαρό dsl.
Αν επιλέξω "Wired repeater mode" (το δοκίμασα), το κάνω setup κανονικά αλλά είναι περιορισμένες οι επιλογές που έχω στα "plug-ins". Πχ το κυριότερο το QoS δεν δουλεύει σε repeater mode, οπότε μου είναι άχρηστο.
Θα δοκιμάσω με PPPOE αύριο που θα μάθω user/pass και θα σας πω. -
-
Ο/H Rainbow Chokes έγραψε:
Καλημέρα και καλησπέρα σε όλους τους παλικαράδες του Forum. Χθες το πρωί μετά από 40 ημέρες παρέλαβα την International έκδοση του Mi Wi-Fi 3 Router της πολυαγαπημένης Xiaomi. Το Router παίζει μία χαρά στη γραμμή και με το Modem (TG788vn v2) συνεργάζεται άψογα. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δε βρήκα υποστήριξη για IPv6. Firmware φοράει την έκδοση 2.10.31, πλήρως αγγλική χωρίς ανάγκη για μετάφραση.
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος για IPv6 Passthrough στο Router, καθώς το Modem την υποστηρίζει κανονικά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο/H Rainbow Chokes έγραψε:
Καλημέρα και καλησπέρα σε όλους τους παλικαράδες του Forum. Χθες το πρωί μετά από 40 ημέρες παρέλαβα την International έκδοση του Mi Wi-Fi 3 Router της πολυαγαπημένης Xiaomi. Το Router παίζει μία χαρά στη γραμμή και με το Modem (TG788vn v2) συνεργάζεται άψογα. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δε βρήκα υποστήριξη για IPv6. Firmware φοράει την έκδοση 2.10.31, πλήρως αγγλική χωρίς ανάγκη για μετάφραση.
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος για IPv6 Passthrough στο Router, καθώς το Modem την υποστηρίζει κανονικά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Έχει περάσει κανείς το international firmware (στο R3 όχι R3C);
Μετά την εγκατάσταση έκανε update στην τελευταία έκδοση του κινέζικου 2.18.3.
Δοκίμασα να του περάσω το τελευταίο international firmware που βρίσκεται στο miwifi.com (2.10.38) αλλά κόλλησε. Το έβγαλα από την πρίζα και όλα καλά.
Θα δοκιμάσω ξανά με την ίδια έκδοση ή ίσως με την παλιότερη 2.10.25.
=============== Φεβ 16th 2017, 11:54am ===============
Έχει καταφέρει κανείς να streamάρει ταινία από δίσκο πάνω στο ρούτερ σε blu ray με Wifi συνδεδεμένο ασύρματα στο ρούτερ; -
Χαιρετώ την παρέα ξανα μετά απο καιρό.
Ασχετο αλλα καμια MiTv θα παρουμε?
επι του θέματος:
1. Λειτουργεί σαν μοντεμ? αν οχι τι ακριβώς το κάνω το έχω σαν access point??
2. Εαν βάλω 2 τέτοια συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο ενσύρματα θα μπορώ να δημιουργήσω 1 μεγαλύτερου εύρους ασύρματο δίκτυο?
το λέω γιατί στο χώρο εργασίας μου που αναπτύσσετε σε 2 ορόφους και είναι διαφορετικά τα δίκτυα "κολλάει" στο ένα ακόμα και όταν χάνει το σήμα ένω αν άλλαζε στο άλλο θα έπιανε τέλεια...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! -
You may think you can fly - but you better not try
-
ευχαριστώ για την απάντηση!!
Το router δηλαδή μοιράζει αυτο ip ktl ? εννοω τι διαφορά έχει απο ενα access point???
3. Δε θέλω repeater δεδομένης της καλωδίωσης προτιμώ να βασιστώ σε αυτήν για την απόσταση και τον βασικό όγκο δεδομένων -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0