Διαφήμιση

Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM

• Review
    • Xiaomi
    • Οταν είχα το router, ,είχα αγοράσει και τα repeater, , νομίζω κοστίζουν 5 ευρώ το ένα.
    • Oκ αλλά από μόνο του repeater είναι?

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω ελληνικά σε router interface.
      Αγγλική εφαρμογή υπάρχει απο την μαμά xiaomi η δουλεύει μέσα από το mi home?
    • Ο/H drdedus έγραψε:

Oκ αλλά από μόνο του repeater είναι?

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω ελληνικά σε router interface.
      Αγγλική εφαρμογή υπάρχει απο την μαμά xiaomi η δουλεύει μέσα από το mi home?
      Είναι router όχι modem δηλαδή θα το συνδέσεις πάνω στο modem του παρόχου σου :D

Την μετάφραση στον chrome θα την ρυθμίσεις να γίνεται στα Αγγλικά :mrgreen:

Η εφαρμογή υπάρχει στο πρώτο post του νήμα τος ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Οταν είχα το router, ,είχα αγοράσει και τα repeater, , νομίζω κοστίζουν 5 ευρώ το ένα.
      Με ένα καλώδιο ethernet, το είχα συνδεμένο, πίσω από το modem.
      Θυμάμαι ότι είχε ισχυρό wifi,
    • Δεν χρειάζεται να αγοράσει repeater. Μέσα από την εφαρμογή μπορεί να το κάνει όπως και ασύρματα η σύνδεση όπως το έχω εγώ. Μην ρωτάτε λεπτομέρειες σε εμένα ο @tasosko και ένας φίλος του έκαναν τις αρχικές ρυθμίσεις. Και όταν άλλαξα router βρήκα στην εφαρμογή repeater και το έκανα. Έχω το 3C εγώ.
    • Γνωριζω την διαφορά router και modem.
      Άλλο ρωτάω και έχετε φαγωθεί να μου λέτε αυτό.
      Το συγκεκριμένο ROUTER μπορεί να δουλέψει όπως είναι και σαν repeater ΑΥΤΌΝΟΜΑ χωρίς άλλη συσκευή??

Ακόμα για ddns μπορώ να βάλω οποιον provider θέλω??
      Εχει κάποιον free provider αν έχει συγκεκριμένη λίστα?

Έχει επιλογή για να γίνει το router vpn server (pptp)?

Εχει επιλογή για adblock η μόνο σε επίπεδο dns μπορώ να το πετύχω με το συγκεκριμένο?

Όσο για την εφαρμογή ρώτησα συγκεκριμένα.
      ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΆ.
      Εφαρμογή στα αγγλικά υπάρχει απο την μαμά Xiaomi??
      Επαναλαμβάνω στα αγγλικά.
      Υπάρχει στην πρώτη σελίδα εφαρμογή στα αγγλικά??
    • Γύρνα το κινητό σου στα Αγγλικά και θα την έχεις!!!!

Για τα υπόλοιπα ρώτα έναν τεχνικό δικτύου!!!

Α,το πιο εύκολο,κατέβασε την εφαρμογή και δες!!!!

:) :) :)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • πάντα στα αγγλικά είναι κινητά, tablet, pc, box..
      Έχω το mi home γνωρίζω.
      Αυτό ήθελα να απαντήσει κάποιος.
      Αν δηλαδή η μαμά εφαρμογή υπάρχει στα αγγλικά.
      Τα άλλα δεν χρειάζεται να είσαι τεχνικός δικτύων για να τα γνωρίζεις.
      Μπορεί απλά να τα είδες σε κάποιο μενού.
    • Καλησπέρα και από εμένα, νεότατο μέλος στην κοινότητα αυτή
      Χρόνια πολλά σε όλους σας μέρα που είναι!
      Το router το παρέλαβα χθές, αγορά από Ελλάδα όμως με Αγγλική γλώσσα στο μενού (όχι κινεζική)
      Το αγόρασα από εδώ γιατί η διαφορά στην τιμή ήταν μόνο 8 ευρώ σε σχέση με το Gearbest, οπότε γλυτώνεις και την αναμονή και τα πιθανά τέλη που μπορεί να προκύψουν από κάποιον έλεγχο καθώς έχουν ενταθεί τελευταία
      Ο κύριος λόγος που το πήρα ήταν το στήσιμο του έξυπνου σπιτιού που σχεδιάζω καθώς περιμένω αρκετά πραγματάκια smart home της Xiaomi από το gb και θέλω να τα έχω όλα στο οικοσύστημα της Xiaomi
      To router είναι πολύ εύκολο στο στήσιμο, ειδικά με την αγγλική γλώσσα εγκατεστημένη ήδη, για κάποιον με βασικές γνώσεις δικτύου
      Δυστυχώς δεν έχω ακόμη στο σπίτι συσκευές που να παίζουν με 5G

Τελικά όλες μου οι συσκευές παίζουν με 5G!!!, απλά δεν είχα το σωστό κανάλι οπότε μια χαρά παίζει η τιβι, και το raspberry με το kodi

Οι υπόλοιπες δουλεύουν στο 2.4

Αυτό που παρατήρησα ήταν η αύξηση της σταθερότητας της σύνδεσης με όλες τις συσκευές (LG smart web tv, Qnap nas, Mac mini, Ipad mini 3, Samsung J5 και δυο laptop)
      Να πω δε πως έχω κατεβάσει την ισχύ του σήματος και στα 2.4 αλλά και στα 5 στην χαμηλότερη από τις τρεις βαθμίδες αφού δεν έχω ανάγκη για φουλ σήμα και λειτουργεί καταπληκτικά
      Όσο αφορά το θέμα που ρωτάει ο drdedus παραθέτω ένα screen από το interface σχετικό με το VPN και για το DDNS που το δουλεύω με το noip.com
      Δεν δοκίμασα όμως VPN γιατί έχω το δικό μου vpn που μου δίνει το Qnap, αλλά ελπίζω να βοηθά στην ερώτηση για το VPN

Θα περιμένω να έρθουν και τα πακέτα με τα πράγματα για το έξυπνο σπίτι της Xiaomi (σε κανά δυο μήνες με τον ρυθμό που πάνε τα ΕΛΤΑ!!!) και θα κάνω ένα review σχετικό με την συνεργασία όλων των αισθητήρων, των YEELIGHT led και του gateway

Καλώς σας βρήκα!

Γιάννης
      Images
      • Screen Shot 2017-08-15 at 22.16.03.png

116,69 kB, 1.277×841, viewed 141 times
      • Screen Shot 2017-08-15 at 22.18.11.png

29,55 kB, 620×481, viewed 113 times
      • Screen Shot 2017-08-15 at 20.11.11.png

105,27 kB, 1.203×876, viewed 135 times
    • crossmo ευχαριστω.
      απο οτι βλεπω ισως 2 απο τους ddns providers να ειναι free.
      To vpn μαλλον ειναι οτι μπορει να γινει client, καλο αυτο αλλα θα ηθελα να γινετε και server, θα δουμε.

Αγορασα το καινουργια με gigabit και usb 3 .
      Με το κουπονι 3grouter -11$ απο το banggood, 44$ συν 5$ priority direct για ευνοητους λογους

Απο την στιγμη που μαλλον δεν υποστηρίζει λιστες οποιος θελει να γλυτωσει τις διαφημισεις στα κινητα και κομπιουτερ ας βαλει για dns τους
      Use these servers to block ads, trackers and phishing websites
      176.103.130.130
      176.103.130.131
      Adguard DNS - the free DNS with advanced ad blocking

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ τσεκαρετε μονο τα αρνητικα πριν τους περασετε.
      Με αλλα λογια μπορουν να βλεπουν τι επισκεπτεσαι... οπως κανει ο παροχος σας η και η google.. και πολλα αλλα βεβαια..
    • Διαφήμιση
    • @drdedus Όσο αφορά το ddns χρησιμοποιώ και τον NOIP.COM δωρεάν για ένα hostname και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος αλλά μου δίνει και το Qnap ddns του τύπου username.myqnapcloud.com
      Θεωρώ ότι με την χρήση του ΝΟΙP θα είσαι ΟΚ

@derveni δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το αναφέρω μη τυχόν θεωρηθεί διαφήμιση, θα στο στείλω με pm