Δοκίμασε να σβήσεις και να ξαναπεράσεις τα rules αυτά..Ο/H dimi1982 έγραψε:
Εμένα τελευταία μου κάνει ένα κουλό,ενώ το βάζω σε συγκεκριμένες συσκευές με όριο αυτό κατεβάζει κανονικά σαν μην υπάρχει όριο.
Και το κάνει τώρα τελευταία, πριν δούλευε σωστά.
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
θέλω να το αγοράσω, αλλά δε καταλαβαίνω τι εννοείς δεν είναι μόντεμ; δηλαδή θα το συνδέσω επάνω στο router του παρόχου που έχω, χωρίς να το βγάλω εκείνο;
-
Ακριβώς. Και όλο το routing στο δίκτυο σου θα το αναλάβει αυτό
-
Καλησπερα
Ρυθμισα στο router να κλεινει το wifi απο τις 00:00 μεχρι τις 09:00. Πως μπορω αν θελησω καποια φορα να το ενεργοποιησω για λιγο αναμεσα σ αυτες τις ωρες ? -
Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα το router όμως αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ανά διαστήματα εξαφανίζεται το wifi και επανέρχεται μόνο αν το βγάλω από το ρεύμα. Του έκανα reset πιέζοντας για 5 δεύτερα στην οπή πίσω και στη συνέχεια δεν το έβρισκα καθόλου.
Αναγκάστηκα να κάνω reset με το 30-30-30 κρατάς πατημένο 30 δεύτερα το reset στην συνέχεια το βγάζεις από το ρεύμα συνεχίζοντας να το πατάς για άλλα 30 και το ξαναβάζεις στο ρεύμα συνεχίζοντας να πιέζεις για άλλα 30 δεύτερα.
Το έστησα ξανά από την αρχή, όμως συνεχίζει να εξαφανίζεται. Καμιά ιδέα? Γιατί είμαι Καστοριά και θα χρειαστεί να το στείλω με courier για αντικατάσταση και το θέμα είναι, το αν, θα το αναγνωρίσουν το πρόβλημα.
Είμαι με το Firmware 2.10.35 (αυτό με το οποίο ήρθε). Το έχει κανείς να το ξαναπεράσω μπας κ στρώσει? -
Επειδή πολλά μπορούν να παίζουν @kastorakos84 οπως πχ η θέση απο τις κεραίες ή ακόμα και παρεμβολές γιατί δεν ξεκινάς να ρυθμίσεις πρώτα το 2.4Ghz δίκτυο και να δεις αν δεν πρόκεται για hardware προβλημα...
-
Δεν τίθεται θέμα παρεμβολών είναι στο ίδιο σημείο με το router του παρόχου, το οποίο λειτουργεί άψογα., μάλλον είναι αστοχία υλικού. Τώρα το έβγαλα και το σύνδεσα απευθείας με το pc για να το βάλω σε λειτουργία repeater όμως όταν επιλέγω repeater μου λέει πως δεν βρίσκει κανένα δίκτυο.
Edit: Τελικά είναι ξεκάθαρο πρόβλημα του εξοπλισμού. Αν το κάνες κάποιον έντονο κραδασμό επανέρχεται για λίγο. Αυριο θα το στείλω με courier πίσω στο xiaomi store. Ξέρει κανείς τ παίζει με την εγγύηση? Δικαιούμαι αντικατάσταση ως doa? Εχθές το παρέλαβα. -
Γεια σας θα ηθελα να αντικαταστησω το παλιο μου router thomson tg585 της forthmet με το συγκεκριμενο. Μπορω να το κανω;
-
Όχι αυτό είναι router όχι modem. Οπότε θα το συνδέσεις στο modem της forthnet και απλά θα συνδέονται οι συσκευές στο Xiaomi και όχι στο thomson
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Όλα τα μοντέλα της xiaomi είναι router σε απλά ελληνικά αναμεταδίδουν το σήμα του internet. Εσύ χρειάζεσαι model router.
-
Καταλαβα. Οποτε θα πρεπει να παρω ενα καινουριο απο forthnet Γιατι εχω αρκετες αποσυνδεσεις και προβληματα κατα την συνδεση. Με ειπαν να λλαξω γαιτι ειναι παλιο και εφοσν δεν χαλασε πρεπει να το πληρωσω.
-
Να κάνεις έρευνα αγοράς πρώτα, μην πας σαν πρόβατο σε σφαγείο και επίσης δες εδώ από τα καλύτερα Nova & ADSL & Broadband Hardware, routers και modems...
@Miyagki
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0