Και επιπρόσθετα θα πρέπει να γυρίσεις το Thomson σε bridged mode.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΘα έλεγα πως δεν είναι απαραίτητο αν το ρουτερ του παρόχου υποστηρίζει pppoe passthroughΟ/H George Kaggelaris έγραψε:
Και επιπρόσθετα θα πρέπει να γυρίσεις το Thomson σε bridged mode.![]()
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Τους κωδικούς από forthnet που πρέπει να τους βάλω? Έχει επιλογή μόνο για κωδικούς mi account...εκτός αν είναι λάθος μετάφραση. Αλλά και εκεί να βάλω τους κωδικούς απο Forthnet πάλι δεν συνδέεται στο ιντερνετ.. αν το αφήσω όπως το είχα σετάρει ( με DHCP) υπάρχει θέμα ? Επειδή μου φαίνεται δουλεύει χωρίς πρόβλημα προς το παρόν έτσι. Επισης η 2η φωτό είναι απο το thomsonΟ/H yiatsou έγραψε:
Όταν επιλέξεις pppoe πρέπει να βάλεις τους κωδικούς του internet από τον πάροχο σου
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τα δύο ισχύουν για την ακρίβεια, αυτά τα Thomson δεν έχουν passthrough αλλά και να είχαν η Forthnet δεν επιτρέπει πάνω από ένα PPPoE session εδώ και χρόνια. Μόνο με bridge mode θα παίξει σωστά.Ο/H yiatsou έγραψε:
Άστο dhcp. Είτε η forthnet δεν υποστηρίζει δεύτερο session με τα ίδια credentials είτε το router της forthnet δεν υποστηρίζει pppoe passthrough.
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το qos; Αν ναι απενεργοποίησε το η βάλε τη σωστή ταχύτητα της γραμμής σου.Ο/H kougis έγραψε:
Μόλις παρέλαβα το ρουτερ.
Το σύνδεσα και από εκεί που είχα 28mbps τώρα έχω 2,2.
Έχω και το 5g και το 2.4G.
Penetrating
Sent from my iPhone using Tapatalk