Επαγγελματικό Review !!!
Δεν του λείπει τίποτα ...
Δεν του λείπει τίποτα ...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚοίτα, είναι δυνατό, έχει πολύ καλό ασύρματο σήμα, αντέχει βαριές και πολλές εφαρμογές. Voip θυμάμαι το mini δεν είχε, δεν ξέρω εάν έχει το 3, θα πρέπει να το ψάξεις, εκτός εάν για voip αφήσεις το μόντεμ και όλη την υπόλοιπη δουλειά την κάνει το xiaomi.Ο/H perpetas έγραψε:
Εξαιρετικό review! Μπράβο! Με έψησες πολύ για αγορά!
Είμαι συνδρομητής στη Cyta και έχω Voip οπότε θα μπορεί να δουλέψει το router της Xiaomi; Που θα ωφελήσει η αγορά του;
Υπόψιν το xiaomi είναι ρούτερ, όχι μόντεμ-ρούτερ.Ο/H perpetas έγραψε:
Μπορώ δηλαδή να κρατήσω το Voip μόνο για την ομιλία και να συνδέσω το Xiaomi με PC, Wifi κλπ.;
Δηλαδή θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω τουλάχιστον σαν Wifi repeater; Να έχω της Cyta το μόντεμ και αυτό σαν repeater;Ο/H maddoctor έγραψε:
Υπόψιν το xiaomi είναι ρούτερ, όχι μόντεμ-ρούτερ.Ο/H perpetas έγραψε:
Μπορώ δηλαδή να κρατήσω το Voip μόνο για την ομιλία και να συνδέσω το Xiaomi με PC, Wifi κλπ.;
Θα συνδέσεις πάνω στο μόντεμ το Xiaomi και θα το αφήσεις να κάνει αυτό όλη την δουλειά (wifi, μοίρασμα ip, lan) και το cyta απλώς θα επικοινωνεί με τον υπόλοιπο κόσμο (μόντεμ). Έτσι δεν ζορίζεται το cyta καθόλου και έχεις καλύτερη διαχείριση δικτύου. ΕΠίσης σε περίπτωση που αλλάξεις δίκτυο, εσύ δεν αλλάζεις ρυθμίσεις σε κανένα μηχάνημα, αφού δεν θα καταλάβουν την αλλαγή. Απλώς θα σετάρεις το νέο μόντεμ να δίνει Ip στο Xiaomi.Ο/H perpetas έγραψε:
Δηλαδή θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω τουλάχιστον σαν Wifi repeater; Να έχω της Cyta το μόντεμ και αυτό σαν repeater;
Κατέβασε την ρομ, μπες μέσα στον ρούτερ από τον Η/Υ και κάνε την αναβάθμιση από εκείΟ/H dimi1982 έγραψε:
Έφτασε σήμερα και το δικό μου!
Με ζόρισε λίγο να συνδεθεί αλλά το κατάφερα.
Τώρα προσπαθώ να αναβαθμίσω σε Dev αλλά δεν τα καταφέρνω,αν είναι εύκολο κάποιος να μου πει πως γίνεται γιατί ζαλιστηκα!
Στάλθηκε από το InFocus M808 μου