Το note2 υποστηριζει 5g αλλα ο xiami router χρειαστηκε αλλαγη στο xiaomi wifi router στο καναλι 36 η καποιο αλλο εκει κοντα. Το γιατι δεν το εψαξα περισσοτερο. Ισως να μην υποστηριζει ολη την 5ghz μπαντα ή να υπαρχουν διαφορες λογω χωρας (αν και δεν βρηκα τιποτε τετοιο).
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
πως γινετε η αλλαγη καναλιου; γιατι το πισι το ειδε το 5γ αμεσως η ταχυτητα ομως που κατεβαζει ειναι πολυ μικρη
-
-
Καλορίζικο. Για να αλλάξεις κανάλι, μπαίνεις μέσω browser στο μενού του ρούτερ και το αλλάζεις. Επίσης, εγώ έχω την τελευταία dev, που δεν μου κάνει προβλήματα. Firmware αλλάζεις πάλι μέσω browser. Μπες με chrome για να σου μεταφράσει αυτόματα τα μενού από τα κινέζικα στα ελληνικά.
Το xqpc_client ελπίζω να μην έχει καμία κατάληξη apk, γιατί δεν κατέβασες το firmware, αλλά το πρόγραμμα που σας δίνω μεταφρασμένο, στα κινέζικα! το αρχείο πρέπει να έχει κατάληξη bin.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
αυτο που κατεβασα εχει καταληξη .εχε. καταλαβα οτι κατι δε παει καλα και δε εκανα τιποτα .
τη αλλαγη του καναλιου τη εκανα σε 36
κατεβασα το wifi analazier στο πισι. στο xiaomi λεει - 44 εως -46 dbm στο 5γ , στο 2γ -30dmb
το παλιο ρουτερ zte -41. δε περιμενα τοσο μικρη διαφορα...
δε ξερω αν φταιει το filmware.
edit εγινε και η αλλαγη . τωρα εχει τη 2,13,75 dev
εχω συνδεσει ενα σκληρο δισκο στο xiaomi. πως μπορει να δει τα περιεχομενα του η τηλεοραση μου που ειναι και αυτη στο ιδιο δυκτιο;; πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα ; και αν ναι ποιο; -
Ο/H bandit650 έγραψε:
εχω συνδεσει ενα σκληρο δισκο στο xiaomi. πως μπορει να δει τα περιεχομενα του η τηλεοραση μου που ειναι και αυτη στο ιδιο δυκτιο;; πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα ; και αν ναι ποιο;
επισης το wifi του ρουτερ δε το εκλεισα . (συνδεομαι στο xiaomi απλα το αφησα ανοιχτο). αν το κλεισω θα εχω καλυτερες ταχυτητες η δε παιζει ρολο; -
Αν δεν το χρησιμοποιεις, οχι δεν εχει σημασια στη ταχυτητα
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
εχω συνδεσει ενα σκληρο δισκο στο xiaomi. πως μπορει να δει τα περιεχομενα του η τηλεοραση μου που ειναι και αυτη στο ιδιο δυκτιο;; πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα ; και αν ναι ποιο;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
@bandit650 αν είναι σε διαφορετικό κανάλι άστο. Αλλά αν είναι στο ίδιο κλείστο γιατί κάνει παρεμβολές στο Xiaomi
Ο/H maddoctor έγραψε:
Εγώ πάντως σε μια smart Samsung που έχω δεν τον βλέπω
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@bandit650 αν είναι σε διαφορετικό κανάλι άστο. Αλλά αν είναι στο ίδιο κλείστο γιατί κάνει παρεμβολές στο Xiaomi
Ο/H maddoctor έγραψε:
Εγώ πάντως σε μια smart Samsung που έχω δεν τον βλέπω
Γίνε VIP!!!
@maddoctor με το DLNA θα ηταν τίποτα, οπότε αφού θέλεις ορίστε -> Mounting an CIFS/SAMBA share on a USB device to bypass DLNA - SamyGO
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@maddoctor με το DLNA θα ηταν τίποτα, οπότε αφού θέλεις ορίστε -> Mounting an CIFS/SAMBA share on a USB device to bypass DLNA - SamyGO
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0