Διαφήμιση

Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM

• Review
    • Xiaomi
    • Έχω αυτό το router σαν αναμεταδότη στο σπίτι μου με powerline. Από την πρώτη στιγμή δούλεψε απροβλημάτιστα.
      Τηλέφωνα, tablet, laptop, έξυπνες λάμπες, όλα συνδέονται χωρίς δεύτερη προσπάθεια.
      Πήρα αυτό το tvbox Alfawise H96 Pro+ TV Box-76.79 Online Shopping| GearBest.com
      Συνδέεται και αποσυνδέεται μετά από 10 sec. Σε άλλο router δεν αποσυνδέεται.
      Έχει 3 από τις 5 γραμμές σήμα.
      Το έκανα wireless repeater και πάλι τίποτα. Το firmware είναι το 2.10.38.
      Δεν έχω αλλάξει κανάλι γιατι δεν μπορώ να βρώ από που αλλάζει. Στα 5Ghz δεν το βλέπει.
      Καμιά ιδέα?
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω τι παίζει την ακτινοβολια της συγκεκριμένης συσκευής... κάποιος ειδικος ιντερνετ που ήρθε να κάνει μια δουλειά στο σπίτι μου είδε τη συσκευή και με είπε να σταματήσω άμεσα να την χρησιμοποιώ λόγω της μεγαλης ακτινοβολίας που εκπέμπουν... εντάξει δεν ειπα ότι το εμπιστεύομαι 100% Αλλά το έχω στο μυαλό μου και ήθελα να ρωτήσω αν το έχουμε ψάξει το θέμα αυτό... Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H maik6600 έγραψε:

Έχω αυτό το router σαν αναμεταδότη στο σπίτι μου με powerline. Από την πρώτη στιγμή δούλεψε απροβλημάτιστα.
      Τηλέφωνα, tablet, laptop, έξυπνες λάμπες, όλα συνδέονται χωρίς δεύτερη προσπάθεια.
      Πήρα αυτό το tvbox Alfawise H96 Pro+ TV Box-76.79 Online Shopping| GearBest.com
      Συνδέεται και αποσυνδέεται μετά από 10 sec. Σε άλλο router δεν αποσυνδέεται.
      Έχει 3 από τις 5 γραμμές σήμα.
      Το έκανα wireless repeater και πάλι τίποτα. Το firmware είναι το 2.10.38.
      Δεν έχω αλλάξει κανάλι γιατι δεν μπορώ να βρώ από που αλλάζει. Στα 5Ghz δεν το βλέπει.
      Καμιά ιδέα?
      Κανάλι αλλάζεις μόνο μέσα από το μενού του ρούτερ μέσω browser. Από την εφαρμογή του δεν φαίνεται.

Ο/H cmkostas έγραψε:

Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω τι παίζει την ακτινοβολια της συγκεκριμένης συσκευής... κάποιος ειδικος ιντερνετ που ήρθε να κάνει μια δουλειά στο σπίτι μου είδε τη συσκευή και με είπε να σταματήσω άμεσα να την χρησιμοποιώ λόγω της μεγαλης ακτινοβολίας που εκπέμπουν... εντάξει δεν ειπα ότι το εμπιστεύομαι 100% Αλλά το έχω στο μυαλό μου και ήθελα να ρωτήσω αν το έχουμε ψάξει το θέμα αυτό... Ευχαριστώ

Και πως το έβγαλε αυτό το συμπέρασμα? Απομόνωσε κάθε άλλη πηγή ακτινοβολίας και μετά μέτρησε με ειδικό μηχάνημα πόσο έχει? Το λογικό είναι λόγω των 4 κεραιών, να έχει πιο πολύ από το παλιό των 2, αλλά μην τρελενόμαστε. Εάν μετρήσεις τι ακτινοβολεί στο σπίτι σου, θα πας να ζήσεις ερημίτης σε σπηλιά στο βουνό (που και εκεί υπάρχει η φυσική ακτινοβολία).
    • Ο/H newsformobiles έγραψε:

Κανάλι αλλάζεις μόνο μέσα από το μενού του ρούτερ μέσω browser. Από την εφαρμογή του δεν φαίνεται.
      Που ακριβώς γιατί για τα 2.4G δεν βλέπω αλλαγή καναλιού. Μόνο για 5G βλέπω.

=============== Μαι 19th 2017, 2:21pm ===============

Ο/H cmkostas έγραψε:

Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω τι παίζει την ακτινοβολια της συγκεκριμένης συσκευής... κάποιος ειδικος ιντερνετ που ήρθε να κάνει μια δουλειά στο σπίτι μου είδε τη συσκευή και με είπε να σταματήσω άμεσα να την χρησιμοποιώ λόγω της μεγαλης ακτινοβολίας που εκπέμπουν... εντάξει δεν ειπα ότι το εμπιστεύομαι 100% Αλλά το έχω στο μυαλό μου και ήθελα να ρωτήσω αν το έχουμε ψάξει το θέμα αυτό... Ευχαριστώ

Πήρε μια φίλη μου ρουτερ ενσύρματο για να μην έχει ακτινοβολία και με φώναξε να το συνδέσω. Στο σπίτι της δούλευε λαπτοπ με καλώδιο ethernet. Υπήρχαν 17 wireless δίκτυα που έπιανα με το κινητό μου.
      Πριν πάρω της Xiaomi είχα ένα της Linksys για wireless repeater. Όσον αφορά την ποιότητα του σήματος είδα μικρή διαφορά προς το καλύτερο. Απλά ησύχασα από τα κωλύματα του Linksys με DD-WRT firmware.
      Δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό το xiaomi από πλευράς ακτινοβολίας. Απλά είδε 4 κεραίες, κινέζικο φτου κακό!!! έλληνας τεχνικός γαρ......
    • Ο/H cmkostas έγραψε:

κάποιος ειδικος ιντερνετ που ήρθε να κάνει μια δουλειά στο σπίτι μου είδε τη συσκευή και με είπε να σταματήσω άμεσα να την χρησιμοποιώ λόγω της μεγαλης ακτινοβολίας που εκπέμπουν
      Ζήτησες να σου δείξει πτυχίο & πιστοποίηση σε Xiaomi ??
    • Διαφήμιση
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

.........................................................Για να κατεβάσετε το τελευταίο firmware, μπορείτε να το βρείτε από εδώ: MiWiFi – 下载
      ............................

Καλησπερα γιατρε ευχαριστω για τον οδηγο και την GR εφαρμογη .
      Το παρελαβα και το συνδεσα .
      Αγορα απο Bangood [English Version] Original Xiaomi Mi WiFi 3 Router EU Plug
      Θα ηθελα μια διευκρινηση ποιο ειναι το τελευταιο FW γιατι στο λινκ ειναι ολα στα κινεζικα ...
      Εκει που λεει R3 εχει 2 το miwifi_r3_firmware_ddb0f_2.20.12.bin και το miwifi_r3_firmware_1ee0c_2.19.93.bin

Στο router δειχνει οτι εχει το 2.10.31 και λεει up to date

Τι κανω ? περναω καποιο και εαν ναι ποιο ?

===============================================

KANENA ειναι και τα 2 κινεζικα !!!
      =====================================

Περασα τελικα το miwifi_r3_firmware_62cf9_2.10.38_INT.bin απο το MiWiFi – 下载
      και τα επανεφερα
    • Ο/H villasg έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

.........................................................Για να κατεβάσετε το τελευταίο firmware, μπορείτε να το βρείτε από εδώ: MiWiFi – 下载
      ............................
      Καλησπερα γιατρε ευχαριστω για τον οδηγο και την GR εφαρμογη .
      Το παρελαβα και το συνδεσα .
      Αγορα απο Bangood [English Version] Original Xiaomi Mi WiFi 3 Router EU Plug
      Θα ηθελα μια διευκρινηση ποιο ειναι το τελευταιο FW γιατι στο λινκ ειναι ολα στα κινεζικα ...
      Εκει που λεει R3 εχει 2 το miwifi_r3_firmware_ddb0f_2.20.12.bin και το miwifi_r3_firmware_1ee0c_2.19.93.bin

Στο router δειχνει οτι εχει το 2.10.31 και λεει up to date

Τι κανω ? περναω καποιο και εαν ναι ποιο ?

===============================================

KANENA ειναι και τα 2 κινεζικα !!!
      =====================================

Περασα τελικα το miwifi_r3_firmware_62cf9_2.10.38_INT.bin απο το MiWiFi – 下载
      και τα επανεφερα
      Υπόψιν αυτές οι εκδόσεις, η μία είναι dev, η άλλη stable. Εσύ ποια έβαλες?
    • Ο/H newsformobiles έγραψε:

Υπόψιν αυτές οι εκδόσεις, η μία είναι dev, η άλλη stable. Εσύ ποια έβαλες?
      Δοκιμασα και τις 2 αλλα επειδη ειναι στα κινεζικα εβαλα μετα την Αγγλικη 20.10.38

=============== Ιουν 3rd 2017, 8:05pm ===============
      Καλησπερα .
      Ενα προβλημα που αντιμετωπισα σημερα με παραξενεψε .
      Καποια στιγμη τωρα το απογευμα "χαθηκε" το 5G και ειχα μονο 2,4G (το εχω βαλει ωστε τα 2.4G and 5G ναι φαινονται ξεχωριστα ) και εβλεπα μονο το 2.4 .... απο καμμια συσκευη δεν εβλεπα το ΧΧΧΧ_5G .
      Μονο οταν μπηκα στη διαχειρηση του ρουτερ [192.168.31.1 ]και εκλεισα και μετα ανοιξα το 5G επανηλθε ....

Καμμια ιδεα ?

=============== Ιουν 4th 2017, 10:22am ===============
      Ξανα τα ιδια σημερα με το 2.4 και 5 G χαθηκε το 5 .
      Να βαλω τον διακοπτη "Dual-band Wi-Fi" ON ? sta "Wi-Fi settings"
    • Διαφήμιση