Εχουμε καποιο Link για το προηγουμενο fw να το περασουμε/γυρισουμε πισω χειροκινητα ?
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
-
-
-
-
-
Σ' αυτόν τον οδηγό όλα οκ για να συνδεθω, αλλά μπορείς να μου πεις όταν κούμπωσω το καλωδιο επάνω στο υπαρχον modem μου τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω εκεί μεσα ώστε να δίνει ίντερνετ στο mi router 3;
-
-
-
-
Ο/H johnnyar έγραψε:
Δε χρειάζεται δηλαδή να κάνω ρυθμίσεις στο δικό μου μόντεμ θα τις βρεί το xiaomi; Την εφαρμογή την βρήκα ήδη, απλά το λέω για να μη δίνει wifi και το μόντεμ αλλά μόνο το xiaomi.
Ευχαριστώ
Το mi router δεν έχει καμία σχέση με αυτόYou may think you can fly - but you better not try -
Επειδή τις τελευταίες 10 ημέρες είχα φάει φρίκη μετά την τελευταία αναβάθμιση του firmware (βλέπε 2.10.46) δεν μπορούσε να συνδεθεί η εφαρμογή του κινητού με τον router και όλα τα ωραία κολλήματα του router εγώ έκανα τα παρακάτω βήματα και διορθώθηκε το πρόβλημα :
1. Αλλαγή του locale σε China απο την σελίδα διαχείρισης του router (admin page , 192.168.31.1) (το ίδιο επέλεξα και στην εφαρμογή του κινητού)
2. Αναβάθμιση του firmware σε 2.26.11 china stable (αυτό έβγαλε αυτόματα)
3. Κατάργηση της εφαρμογής του κινητού (οποιαδήποτε έκδοση)
4. Καθαρισμός cache κλπ στο κινητό
5. Εγκατάσταση τελευταίας ENG (βλέπε 4.1.8)
Και παίζει μια χαρά , έχει και σωστή ζώνη στην ώρα (+2 Athens,Bucharest), παίζει μια χαρά και δεν θα το πειράξω μέχρι να αξιωθούν οι developers να φτιάξουν ένα firmware ΙΝΤ της προκοπής.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην snic ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0