Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
-
-
Ο/H basilhskantzos έγραψε:
Μπορείς να δώσεις link για την κινέζικη rom;
Εκεί έχει την 2.26.10 αλλά μπορεί και να σου βγάλει και άλλο update. -
-
-
Ο/H snic έγραψε:
-
Ο/H snic έγραψε:
Και μετά μπές απο την admin page και άλλαξε πρώτα απο εκεί την ρύθμιση σε china , πήγαινε δεξιά(στον φάκελο με το βελάκι προς τα κάτω) στο menu που σε βγάζει απευθειας στο upgrade και πάτα να βρει αυτόματα το τελευταίο upgrade. Και μετά τα υπόλοιπα όπως τα γράφω ποιο πίσω. -
Η καλη μας η xiaomi,δεν με θελει :Ρ γυρησα την γλωσσα στα κινεζικα με την ευρωπαικη ρομ που κατεβασα,μου εβγαλε update,το εκανα κλπ και τελικα κατεβασε παλι την ιδια ρομ...
edit: απλα εκανα βλακειες εγω,βρηκα πως γινεται -
Η καλη μας η xiaomi,δεν με θελει :Ρ γυρησα την γλωσσα στα κινεζικα με την ευρωπαικη ρομ που κατεβασα,μου εβγαλε update,το εκανα κλπ και τελικα κατεβασε παλι την ιδια ρομ...
Κατέβασε απο εδώ Xiaomi - Google Drive
τις δυο τελευταίες και δοκίμασε .
Τι πρόβλημα σου βγάζει ; -
Ο/H snic έγραψε:
Κατέβασε απο εδώ Xiaomi - Google Drive
Τι πρόβλημα σου βγάζει ;
-
Ο/H snic έγραψε:
Τι πρόβλημα σου βγάζει ;
Anyway όλα καλά !!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0