εχουν διαφορες σχετικα με αυτη απο το playstore;Ο/H snic έγραψε:
Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να κατεβάσεις αυτές που σου έγραψα λίγο ποιο πίσω.Ο/H basilhskantzos έγραψε:
χρησιμοποιω αυτη απο το playstore,μετα απο προσπαθειες και καντηλια,φαινεται οτι δουλευει σωστα,ελπιζω να μην μου κανει τσαλιμακιαΟ/H snic έγραψε:
Ποια έκδοση Mi Wifi χρησιμοποιείς ;Κατέβασε απο εδώ Xiaomi - Google Driveτις δυο τελευταίες και δοκίμασε .Ο/H basilhskantzos έγραψε:
Η καλη μας η xiaomi,δεν με θελει :Ρ γυρησα την γλωσσα στα κινεζικα με την ευρωπαικη ρομ που κατεβασα,μου εβγαλε update,το εκανα κλπ και τελικα κατεβασε παλι την ιδια ρομ...
Τι πρόβλημα σου βγάζει ;
![]()
Anyway όλα καλά !!!!!
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
Ο/H basilhskantzos έγραψε:
Ο/H snic έγραψε:
Ο/H snic έγραψε:
Η καλη μας η xiaomi,δεν με θελει :Ρ γυρησα την γλωσσα στα κινεζικα με την ευρωπαικη ρομ που κατεβασα,μου εβγαλε update,το εκανα κλπ και τελικα κατεβασε παλι την ιδια ρομ...
Τι πρόβλημα σου βγάζει ;
-
Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε πολλαπλές παραθέσεις!!
-
Καλησπερα παιδια εχω το εν λογω router και αντιμετωπίζω το παρακατω προβλημα,ενω ολα δουλευουν ρολοι οταν συνδεω usb stick στην θυρα usb του router δεν μου το αναγνωριζει η εφαρμογη απο τον υπολογιστη (mirouter) μου λεει connection to disk failed.Οταν μπαινω απο την εφαρμογη του κινητου μου το βλεπει μια χαρα.Αντιμετωπιζει κανενας το ιδιο προβλημα???
-
Βγήκε χθες η νέα έκδοση της εφαρμογής Mi Router 4.0.1 στο Play Store.
Για ακόμα μια φορά δεν δουλεύει τίποτα. Ούτε καν συνδέεται -
Παιδια οποιος εχει κανει το ρουτερ στα κινεζικα και του δουλευε μια χαρα η εφαρμογη,οπως ειχαμε πει στις προηγουμενες σελιδες,ανττιμετωπιζει προβλημα στο να μπει στην εφαργμογη; Ενω μεχρι εχθες ττο βραδυ δουλευε μια χαρα,τωρα μου βγαζει μηνυμα "couldn't load list of routers". Ξερετε γιατι για μια ακομη φορα εχουμε προβλημα;
-
Και εγώ το ίδιο.Μάλλον το κόβω για πρόβλημα στους server τους.Ας περιμένουμε λίγο μήπως λυθεί.Το internet πάντως δουλεύει κανονικά σε όλες τις συσκευές και αν έχεις συνδέσει usb δίσκο βλέπεις κανονικά τα αρχέια απο windows ή δίαφορους android file managers.
-
-
Μπορω να αλλάξω το όνομα του εμφανιζόμενοι δικτύου; πχ αν το όνομα που εκπέμπει το wifi είναι mi router 3, μπορώ να το αλλάξω και να βάλω δικό μου;
-
Βέβαια μπορείς
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχω έχω αγοράσει δύο τέτοια Router και ενώ μπορώ με magnet links να βαλω torrents δεν ολοκληρώνεται ποτέ η λήψη τους και δεν μπορώ να δω καθόλου πληροφορίες που αφορούν το torrents μέσω του application MI router. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος παρόμοια πρόβλημα;
-
Και εγώ κάπως έτσι,οπότε έβαζα τορεντ να κατέβει ήταν νεκρό και δεν κατέβαινε ποτέ.σε αρχείο που δοκίμασα από site ποτέ κατέβαζε ποτέ δεν κατέβαζε αλλά η ταχύτητα donwload ήταν άθλια (συνδεμένο usb 3 φλασάκι και ας υποστήριζει μόνο usb 2 το ρούτερ). οπότε την παράτησα αυτήν την λειτουργία και δεν ξανά ασχολήθηκα!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0