Nillkin tempered glass για redmi 3/3 pro
-
-
-
-
εχω θεμα με παραγγελια απο εξωτερικο γιαυτο ζητησα καποιον να μου κανει την βαρια δουλειαΟ/H NasDriver έγραψε:
-
Αν εννοείς πρόβλημα με την αποδοχή των ελληνικών καρτών λόγω CC υπάρχει λύση και για αυτό

Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control -
το προσπαθησα κ αυτο και μου παν στην τραπεζα οτι για να στειλω εμβασμα χρεωνουν 15 ευρωΟ/H NasDriver έγραψε:
Αν εννοείς πρόβλημα με την αποδοχή των ελληνικών καρτών λόγω CC υπάρχει λύση και για αυτό
Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control
-
Αν το κάνεις απο το e-banking είναι 1€ μόνο..Ο/H IloveAndroid111 έγραψε:
το προσπαθησα κ αυτο και μου παν στην τραπεζα οτι για να στειλω εμβασμα χρεωνουν 15 ευρωΟ/H NasDriver έγραψε:
-
δεν τα ξερω αυτα και δεν ειναι δικια μου η καρτα ειναι του πατερα μου δεν θελω μπλεκω πολυ τον πατερα μουΟ/H Bodai έγραψε:
Αν το κάνεις απο το e-banking είναι 1€ μόνο..Ο/H IloveAndroid111 έγραψε:
-
Τότε πρέπει να βρεις κάποιον να παραγγείλει για εσένα
-
-
ΟΕΜ έχει δοκιμάσει κανείς; Εχει μεγάλη διαφορά από Nillkin;
-
Φίλε @IloveAndroid111
Στις γυναίκας μου το κινητό έβαλα μια Nillkim ενώ στο δικό μου μια ΟΕΜ. Σε πληροφορώ ότι το δικό μου είναι συνέχεια γεμάτο δακτυλιές ενώ τις γυναίκας είναι πεντακάθαρο. Βέβαια πείρα και μία για μένα αλλά ακόμα δεν την πέρασα. Σίγουρα έχει και άλλες διαφορές αλλά αυτή για μένα είναι πολύ σημαντική μια και το κινητό μου μοιάζει συνέχεια λερωμένο σε σημείο που ενοχλεί ακόμα και στην ανάγνωση της οθόνης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0