δλδ αλλιως ειναι η ερμηνια στα αγγλικα και αλλιως στα ελληνικα?Ο/H Opanos έγραψε:
Επίσης, η περιγραφή του διακόπτη είναι
"Rotate Off".
Άρα, όταν είναι φωτεινός, τι κάνει?
Μα ενεργοποιεί τον διακόπτη.
Τι κάνει ο διακόπτης σύμφωνα με την περιγραφή του?
Μα απενεργοποιεί το rotation της οθόνης.
Κατανοητό?
Τώρα είδα πως έχεις Ελληνικά ως γλώσσα στο κινητό σου.
Ναι εδώ, μάλλον χάνει η μετάφραση, διότι στα Αγγλικά η περιγραφή είναι όπως σου είπα.
Ίσως τα παιδιά που ασχολούνται με την μετάφραση να το δουν αυτό διότι οδηγεί σε παρερμηνείες.
[GTV-6.7.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/7 15:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο διακόπτης αυτός κι εμένα μου φαίνεται αναποδος αλλά είναι θέμα της xiaomi. Στα αγγλικά είναι πιο σαφές γιατί γράφει rotate off οπότε όταν τον πατάς καταλαβαίνεις ότι απενεργοποιεί το rotate.
Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 -
καταλαβα γιατι ειχα την εντυπωση οτι στην miui 7 ηταν αλλιωε για αυτο και μου φαινετε περιεργο.αντε να το συνηθησης τωρα σε σχεση με τα αλλα.
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Όσοι έχετε πρόβλημα με το Super User στο Mi-Note PRO και δεν σας το εμφανίζει, δοκιμάστε να κάνετε Flash το παρακάτω FIX.
Το Flash μπορείτε να το κάνετε είτε από το TWRP Recovery είτε από την Αναβάθμιση της MIUI.
Προσοχή ! Θα γίνει RESET σε όλες τις Εγκατεστημένες εφαρμογές.
Πείτε μας αν είναι όλα οκ μετά.... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Όσοι έχετε πρόβλημα με το Super User στο Mi-Note PRO και δεν σας το εμφανίζει, δοκιμάστε να κάνετε Flash το παρακάτω FIX.
Το Flash μπορείτε να το κάνετε είτε από το TWRP Recovery είτε από την Αναβάθμιση της MIUI.
Πείτε μας αν είναι όλα οκ μετά....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το έβαλα μέσω αναβάθμισης. Αργεί να τελειώσει την εγκατάσταση. Το SU δεν το βλέπω στις εγκαταστημένες εφαρμογές. Πρέπει να δω κάτι?
Ναι κανονικά θα έπρεπε να δεις το Super User.
Aν δεν το βλέπεις πάει να πει πως δεν έφτιαξε το πρόβλημα της εμφάνισης. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το έβαλα μέσω αναβάθμισης. Αργεί να τελειώσει την εγκατάσταση. Το SU δεν το βλέπω στις εγκαταστημένες εφαρμογές. Πρέπει να δω κάτι?
Ναι κανονικά θα έπρεπε να δεις το Super User.
Aν δεν το βλέπεις πάει να πει πως δεν έφτιαξε το πρόβλημα της εμφάνισης.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ενώ το είχα φτιάξει προσωρινά, όπως είχα περιγράψει σε άλλο ποστ, για να το δοκιμάσω το νέο fix, εγκατέστησα και πάλι την ρομ της Παρασκευής και όντως "χάλασε" και πάλι το SuperSU. Φλασάρισα λοιπόν το fix, αλλά ενώ έφτιαξε το SuperSU, έγινε κάτι ...αναπάντεχο και άσχετο με το θέμα! Μου μετέφερε κάποιες εφαρμογές από το 2ο χώρο στο 1ο χώρο και στο 2ο χώρο (όπου έτρεχα πολύ λίγες εφαρμογές) μετέφερε ΧΥΜΑ, ΟΛΕΣ τις εφαρμογές του 1ου χώρου... και τώρα είμαι έτοιμος για factory reset και restore το back up...
EDIT: To SuperSU εμφανίστηκε κανονικά και έτρεξε (δούλεψε) κανονικά! -
Εγώ δεν έχω ενεργοποιημένο τον 2ο χώρο, οπότε δεν είχα αυτά. Αλλά παραάργησε λιγάκι να μπουτάρει. Και δεν άλλαξε τίποτα.....
Βαγγέλη σου έφτιαξε το SU!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Εγώ δεν έχω ενεργοποιημένο τον 2ο χώρο, οπότε δεν είχα αυτά. Αλλά παραάργησε λιγάκι να μπουτάρει. Και δεν άλλαξε τίποτα.....
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ναι αλλά είπες ότι σου έφτιαξε το SU!?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα