You may think you can fly - but you better not try
[GTV-6.7.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/7 15:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
αγγλοκινεζοκη εννοείς;;
Σίγουρα ;; Εγώ αυτό το θυμάμαι σε παλιότερη version στην v5 ...!!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ναι αγγλοκινεζικη.Ειναι ενός φιλου που το εφερε να το ξεκλειδώσω.Του εκανα update στην τελευταια και το εψαχναYou may think you can fly - but you better not try
-
Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση (6.7.7) παρτήρησα ότι δεν μπορώ να βάλω προεπιλεγμένο ήχο κλήσης σε μία επαφή από mp3 στην sd card. Το παρατήρησε κανένας άλλος αυτό;Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Ο/H amalag έγραψε:
Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση (6.7.7) παρτήρησα ότι δεν μπορώ να βάλω προεπιλεγμένο ήχο κλήσης σε μία επαφή από mp3 στην sd card. Το παρατήρησε κανένας άλλος αυτό;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ναι αγγλοκινεζικη.Ειναι ενός φιλου που το εφερε να το ξεκλειδώσω.Του εκανα update στην τελευταια και το εψαχνα
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Perarg έγραψε:
Άσχετο-Σχετικό: Όπως υπάρχει το screenshot, να μπορούσαμε να τραβήξουμε μικρής διάρκειας και μικρής ανάλυσης screen-videos για να μπορούμε ειδικά σε tech forums να εξηγήσουμε καλύτερα το πρόβλημα μας ή μία πιθανή λύση... Εννοώ κάτι ολοκληρωμένο σα λύση, με μία π.χ. συντόμευση να δημιουργεί ένα gif(;)
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρουσίαση του iGo Primo με την εφαρμογή Screen Recorder 5+Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
#MIUI 8 China Developer ROM 6.7.14 Full Changelog
See more: MIUI 8 China Developer ROM 6.7.14 Full Changelog - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
System
Fix - Fingerprint issues (07-12)
Fix - Fingerprint scanner made the device freeze and reboot (07-12)
Lockscreen, Status Bar, Notification Bar
Optimization - Clickable arrow for Wi-Fi (07-12)
Optimization - A prompt about entering password and activating fingerprint after rebooting the device (07-13)
Fix - Customized carrier name isn't shown in Second space (07-12)
Home screen
Optimization - Landscape mode for Task manager (07-08)
Optimization - Task Manager stability (07-13)
Fix - Issues with wallpaper when switching to Second space (07-13)
Delete - Home screen Music widget (07-13)
Gallery
New - Delete directly from the screenshot preview page (07-12)
Optimization - Adjusted size for the button which creates new albums (07-12)
Optimization - "Show original" option appears only on cloud or optimized items (07-12)
Optimization - Double tap to zoom in, swipe up without entering sharing mode (07-12)
Optimization - When auto-rotate is off in Gallery, it won't influence the rest of the system (07-13)
Fix - Scrolling screenshot issues in Notes and Mail (07-12)
Fix - Couldn't go back to the original photo after making a screenshot or finishing editing/sharing it (07-12)
Fix - Couldn't pick up calls while making Scrolling screenshots (07-13)
Fix - Enter system app while editing a scrolling screenshot in the OOB flow (07-13)
Delete - Removed Edit option for GIF images (07-12)
Weather
Fix - Issues with curves in forecasts (07-13)
Mi Wallet
Optimization - Details for transport cards (07-14)
Optimization - Transport card balance displayed on the start page of Mi Wallet (07-14)
Optimization - Transport card algorithm (07-14)Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H zenith έγραψε:
καλημερα,
το ραδιοφωνο παιζει μια χαρα οταν δεν ειναι ενεργοπιημενο το dolby atmos.
οταν ειναι ενεργοποιημενο το dolby atmos η ποιοτητα ηχου ειναι εμφανες οτι ειναι πολυ καλυτερη ΑΛΛΑ οταν κλειδωνει η οθονη αρχιζει να κανει clips.
Υπαρχει τροπος να διορθωθει?
προσπαθησα μπας και ρυθμισω την εφαρμογη να τρεχει μονιμα "απο πισω"αλλα δεν υπαρχει η δυνατοτητα για την συγκεκριμενη
ευχαριστω -
Άντε πάλι Παρασκευή!!!! Με τρώνε τα χέρια μου για την νέα ρομ, έχω ξεκινήσει ήδη τα τοπικά backup.
Κάποιοι θα γελάτε αλλά τελικά είναι μεγάλο σκάλωμα αυτές οι dev..... -
Καλημέρα, έχει κανείς θέμα με τα δεδομένα; μετά από κάποια ώρα δεν λειτουργούν και θέλει επανεκκίνηση το κινητό π.χ.; Για να δούμε αν θα λυθεί με την νέα ρομ.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα