Διαφήμιση

[GTV-6.7.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/7 15:15)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • MIUI V8
  • μηπως ειναι ενεργοποιημενο απο το miui manager?? και καντε ξανα install το zip και οχι ενα απλο κατεβασμα!!
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Eγω προσωπικά στο kenzo έκανα install μετά το SuperSU.zip μόνο του από twrp, αλλά δεν φάνηκε το εικονίδιο su.

Sent from my MI PAD using Tapatalk
  • Όσοι κάνετε Update το Super USER από το Google Play Store θα έχετε αυτά τα προβλήματα μετά από κάθε Flash της νέας ROM.

H συμβουλή μου είναι να αφήσετε το Super User που έχετε με την ROM, και να ακολουθείτε τις αναβαθμίσεις του Super User μέσω της ROM και όχι μόνοι σας από το Google Play.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H fanatic έγραψε:

Σχετικά με την εφαρμογή su που έχει χαθεί πλέον το εικονίδιο, αλλά υπάρχει root (οι εφαρμογές που θέλουν root όπως πχ wakelock detector, CPU spy δουλεύουν κανονικά), τι κάνουμε; Μιλάω για το kenzo.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    Αφου εχεις root και οι εφαρμογές που ζητάν root δουλεύουν κανονικά γιατί θέλετε να βλέπετε και το εικονίδιο;
    Είναι κάτι σντιστοιχο του "Μ' αρέσει να τ' ακούω...", "Μ' αρέσει να το βλέπω...." :D
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Πάντως κατά τα άλλα η τον φαίνεται πολύ καλή στο kenzo.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
  • καλημέρα πήγα να ανοίξω το app wifi key recovery ή οποία ζητάει δικαιώματα root (εικόνα 1) πήγα στο app κέντρο ασφαλείας μετά προνόμια root αλλά τίποτα.Το ίδιο και με root explorer & clean master.
    Το έχει διαπιστώσει κανείς άλλος? Και αν τι πρέπει να κάνουμε? να ξανά περάσω την rom ή να κατεβάσω το supersu?
    Images
    • Screenshot_2016-07-09-11-09-23-760_aws.apps.wifiKeyRecovery.png

136,06 kB, 1.080×1.920, viewed 146 times
    • Screenshot_2016-07-09-11-09-37-197_com.miui.securitycenter.png

38,47 kB, 1.080×1.920, viewed 135 times
  • Διαφήμιση
  • ολα καλα με τη miui 8 , αλλα αυτο να βγαλουν τα profile απο τη διαχειριση μπαταριας σπαστικο , πρωτα προγραμματιζαμε ωρα εναρξης wifi ληξης κτλ τωρα αυτο το αυτοματοποιημενο διαχειρισης της μπαταριας το βλεπω μια μπουρδα , δε βλεπω να βελτιωνει κατι , χωρια που η αυτοματη ενεργοποιηση δεν λειτουργει , τουλαχιστον στο δικο μου , η απενεργοποιηση ενταξει αλλα σε προγραμματισμο ενεργοποιησης δεν ανοίγει το τηλ , θελω να πιστευω οτι θα το συμπεριλαβουν , αλλες 3 part app για την ιδια δουλεια ειναι ολες με διαφημισεις και περιορισμους
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Όσοι κάνετε Update το Super USER από το Google Play Store θα έχετε αυτά τα προβλήματα μετά από κάθε Flash της νέας ROM.

H συμβουλή μου είναι να αφήσετε το Super User που έχετε με την ROM, και να ακολουθείτε τις αναβαθμίσεις του Super User μέσω της ROM και όχι μόνοι σας από το Google Play.
    Δεν είναι ότι απλά δεν φαίνεται το εικονίδιο, είναι ότι δεν μπορείς να δώσεις πρόσβαση root σε νέα προγράμματα που ζητάνε πρόσβαση. Απλά τα παλιά και ήδη εγκατεστημένα προγράμματα που είναι μέσα στο κινητό δεν χρειάζεται να ζητήσουν γιατι είναι ήδη καταχωρημένα με πρόσβαση άρα στην ουσία δεν έχεις root manager..... Οπότε καταλήγουμε ότι μικρό το κακό, απλά μετά από κάθε update rom θα κατεβάζουμε από το playstore και το supersu και όλα οκ.
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Ο/H Tseligas2000 έγραψε:

sos μετα απο δεκαδεσ αναβαθμισεισ πρωτη φορα με το που εβαλα την ρομ μεta απο wipe internal kai factory reset κολισε και κανει loop sto logo mi.com. τι κανω τωρα?
    Αν έκανες wipe νομίζω γιαυτό σου έχει κολλήσει.. Μπες και φλασαρε τη ρομ πάλι μέσα από twrp.
  • Ο/H Souits έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Όσοι κάνετε Update το Super USER από το Google Play Store θα έχετε αυτά τα προβλήματα μετά από κάθε Flash της νέας ROM.

Δεν είναι ότι απλά δεν φαίνεται το εικονίδιο, είναι ότι δεν μπορείς να δώσεις πρόσβαση root σε νέα προγράμματα που ζητάνε πρόσβαση. Απλά τα παλιά και ήδη εγκατεστημένα προγράμματα που είναι μέσα στο κινητό δεν χρειάζεται να ζητήσουν γιατι είναι ήδη καταχωρημένα με πρόσβαση άρα στην ουσία δεν έχεις root manager..... Οπότε καταλήγουμε ότι μικρό το κακό, απλά μετά από κάθε update rom θα κατεβάζουμε από το playstore και το supersu και όλα οκ.
    εγω παντος συμφωνισω με τον αρχημαγειρα!! @MIUI_ART λογο εμπιριας!!!
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Διαφήμιση
  • Κατ αρχή και πάλι μπράβο για την φοβερή προσπάθεια.

Στο θέμα μας τώρα. Από χτες βράδυ αρκετά καλά σε Xiaomi_Redmi_Note_3G.

Διόρθωσε το πρόβλημα που είχα με το Hotspot (tethering). Ήταν πολύ βασική έλλειψη για μένα.

Εξακολουθώ να έχω θέμα με το αθόρυβο (από τη μπάρα). Αφού γινόταν μια κλήση, ξαναάλλαζε είτε On είτε off. Μόνο με restart έμενε εκεί που το άφηνες. Τώρα π.χ. το βάζω αθόρυβο, κάνω ότι καλώ, και ξαναμπαίνει σε ηχηρό. Διορθώνεται κάπως αυτό παιδιά;

Στο UI , τα εικονίδια ή έχουν μεγαλώσει ή έχουν μεγαλύτερο κενό μεταξύ τους. Σε μια ομάδα έβλεπες 15 ενώ τώρα 12. Αλλάζει κάπως αυτό;

Εκεί που έχω επικεντρώσει αρκετά θεματάκια (μέχρι στιγμής) είναι στα themes (που έχω λατρέψει γενικά). Δεν μου εμφανίζει (σχεδόν ποτέ) τα custom ή mix), δηλ να βάλω από άλλο το lock, από άλλο to Dialer, από άλλο τα sms κ.ο.κ. Το έκανε κ στη προηγούμενη αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς ποια ver. είχα (6.12???) Λέω σχεδόν γιατί το βλέπω σαν επιλογή μόνο μετά από shutdown (κι αν) τη 1η φορά που μπαίνω στα θέματα , και αν το επιλέξω άμεσα γιατί μετά από λίγα δετερόλεπτα εξαφανίζεται!!! Από εκεί πια, διαλέγεις μόνο από τα ήδη κατεβασμένα (τοπικά) full themes, ενώ παλιότερα έκανες browse & στα online ανεξάρτητα.
    Επίσης αν δεν κάνει browse ανά δημιουργό πια.

Τέλος υπάρχει κάποιο λινκ που να έχει μόνο v8 themes (native), γαιτί σεχδόν όλα τα υπάρχοντα τα αναφέρει πια ως μερικώς συμβατά; (Σίγουρα δεν φορτώνει τα custom Dialer, sms, notif.bar).

Αυτά μέχρι στιγμής. Αη γουήλ ρεπόστ ιν α κάπουλ οφ ντέηζ άφτερ ρήαλ λάηφ τέστινγκ :D :D :D

Θενξ ιν αντβανς.
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην jimmydimo ().