[GTV-6.7.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/7 15:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H Souits έγραψε:
Το κατέβασα από playstore έκανε install, το απεγκατεστησα, μπήκα twrp έκανα install αυτο που μας δίνετε(supersu.zip) και τώρα όλα καλά λειτουργεί μια χαρά.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
Μικρό το κακό. Και γιατί δεν το κάνεις από twrp;;;;ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
Μικρό το κακό όπως σου είπα, καλύτερα από twrp να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο εννοώντας ότι από εκεί μπορείς να κάνεις και τα wipes σου των dalvic και cache άσχετα που υπάρχουν στο script αλλά καλό είναι να τα κάνεις κι εσύ πριν κάνεις install-update.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H dfoust έγραψε:
Ο/H sideris20250 έγραψε:
Ο/H dfoust έγραψε:
Όποιος την δοκιμάσει στο redmi note 3g να μας πει αν έχει κάποια βελτίωση το σήμα. Μην μπούμε στον κόπο άδικα.
Αλλά το χειρότερο είναι η μπαταρία από 71% στις πέντε το απόγευμα τώρα που γράφω έχω 16% δηλαδή η μπαταρία πάει πολύ χάλια για αυτό και εγώ γυρίζω στην 6.5.5. V7 που την θεωρώ καλύτερη σε ολα -
Μπορώ να ξαναρωτησω παρακαλώ που βρίσκονται οι γραμματοσειρές. Αν είναι εφικτό θα ήθελα μία απάντηση παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από άλλους αλλά ή αυτόματη φωτεινότητα δε φαίνεται να λειτουργεί. Και δεν είναι θέμα μόνο της τελευταίας gtv αλλά συμβαίνει και σε αλλες. Μόνο σε official δούλευε σωστά. Για να είμαι και σίγουρος αν λειτουργει έτσι, υποθέτω ότι σε σκοτεινούς χώρους χαμηλώνει ο φωτισμός και σε πολύ φως παραμένει φωτεινή. Έτσι δεν πάει?
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγώ είχα κάνει αναβάθμιση το superuser από το playstore, σήμερα που εγκατέστησα την καινούργια έκδοση δεν υπήρξε ως τώρα κανένα πρόβλημα. Το Superuser όμως δεν εμφανίζεται πουθενά. Αυτό είναι αναμενόμενο;Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Μετά από κλήση η οθόνη δεν επανέρχεται παραμένει μαύρη.
Επίσης η διάταξη των διακοπτων δεν γίνεται ενώ στην προηγούμενη γινόταν.
Έκανα καθαρή εγκατάσταση και πάλι τα ίδια.
Προσπάθησα να περάσω μια v7 stable αλλά την μια έβγαλε error 7 και την άλλη μια αναφορά αποτυχίας για αποστολή στην xiaomi.
Πως μπορώ να γυρίσω σε 7 υπάρχει άλλος τρόπος; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα