[GTV-6.7.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/7 15:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
Παιδιά καλησπέρα,
έχω τώρα στο Mi3W την 6.5.26 .
Για να περάσω την τελευταία θα πρέπει να κάνω factory reset ή μποτρώ να την περάσω από πάνω ; -
Ο/H baiosss έγραψε:
Τον τελευταίο καιρό με τις τελευταίες ρομς παρατηρώ και γω ψιλομεγαλα ποσοστά από android system. Γύρω στα 15-17% παίζει.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς τα ίδια είχα κι εγώ, αφού έκανα wipe cache και dalvic στην επόμενη επανεκκίνηση είχα 650mb από τα 3gb ελεύθερα, αναγκαστικά ξαναέκανα wipe και έστρωσε. Καλύτερα να περιμένεις την επόμενη dev που θα έχουν βάλει τα παιδιά και τον αναβαθμισμενο SU
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
thanks!!!!!!!!!!!!!!
-
καλησπερα παιδια μολις την περασα και εγω και νομιζω οτι το
led notification δεν δουλευει . εκανα clean install και δεν εβαλα κανενα back up .. τι γινετε?μολις το δοκιμασα δεν δουλευει το led παρα μονο οταν φορτιζει
καμια λυση? -
-
Ο/H thomas01 έγραψε:
Το viber πλέον έχει δυνατότητα backup στο google drive, σε μένα τα επανέφερε μία χαρά μετά από το FR
-
Καλησπερα παιδια....την περασα και εγω τωρα στο Mi Note και με το που εκκινα το τηλ μου βγαζει συνεχεια Unfortunately,Find device has stopped. Παταω cancel αλλα μου το βγαζει αμεσως ξανα.
Να πω οτι ενω την εκανα εγκατασταση κανονικα απο TWRP ξαφνικα απο μονο του το τηλ εκανε επανεκκινηση και αφου φορτωσε τα gapps μπηκε στην αρχικη οθονη. Ενω θυμαμαι μετα το TWRP διαλεγες εσυ να κανεις επανεκκινηση.
Θα την ξαναπερασω και βλεπουμε....
Πηγα να την ξαναπερασω με χιλια δυο ζορια αλλα δεν υπηρχε στο τηλεφωνο.....υπηρχε μονο η προηγουμενη που ειχα...6.6.30.
εβαλα αυτη και ο θεος βοηθος.... -
Ο/H ikoms έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,
έχω τώρα στο Mi3W την 6.5.26 .
Για να περάσω την τελευταία θα πρέπει να κάνω factory reset ή μποτρώ να την περάσω από πάνω ;
Factory Reset και περνάς την rom
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H georgegamma έγραψε:
Χθες κατέβασα και φλάσαρα την τελευταία MIUI 7 για τον Redmi Note 3G, την GTV-6.5.28.
Από εκείνη την ώρα τι κινητό σταμάτησε να παίζει οποιαδήποτε μορφής videο!
Δεν κάνει καθόλου αναπαραγωγή ούτε από Youtube, Facebook κτλ. αλλά ούτε και video που είχα τραβήξει με το κινητό.
Καμιά βοήθεια?
Καμιά άλλη ιδέα ή να γυρίσω στην παλιά που είχα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα