[GTV-6.7.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/7 15:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
-
@Bodai όταν λες θα τη φλασάρω κανονικά, εννοείς θα πάω Install και την επιλέγω μέσα από την SD ;
Κι αυτό θα μου κρατάει τα πάντα όπως ήταν (εφαρμογές, μηνύματα, φωτογραφίες, ρυθμίσεις κ.ο.κ.) ;
Θα σε ακούσω βέβαια για την ώρα και δε θα το δοκιμάσω με την 6.7.11
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ikleos έγραψε:
Γιατί οχι? Υπάρχουν προβλήματα?
@Perarg ναι ακριβώς έτσι. Και δεν θα χάνεις τίποτα -
-
καλημερα,
το ραδιοφωνο παιζει μια χαρα οταν δεν ειναι ενεργοπιημενο το dolby atmos.
οταν ειναι ενεργοποιημενο το dolby atmos η ποιοτητα ηχου ειναι εμφανες οτι ειναι πολυ καλυτερη ΑΛΛΑ οταν κλειδωνει η οθονη αρχιζει να κανει clips.
Υπαρχει τροπος να διορθωθει?
προσπαθησα μπας και ρυθμισω την εφαρμογη να τρεχει μονιμα "απο πισω"αλλα δεν υπαρχει η δυνατοτητα για την συγκεκριμενη
-
Ο/H trifos έγραψε:
Δεν την έχω περάσει ακόμη... Ρώτησα πως να την περάσω πάνω από την 6.6.30 που έχω χωρίς να χάσω τα πάντα από το τηλέφωνο και τα ξαναστήνω... και πάνω στην κουβέντα ακούστηκε η άποψη να "κάτσω στ' αυγά" μου με τη συγκεκριμένη
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Perarg έγραψε:
Ο/H trifos έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mi 11i 8/256 -
-
Καλημέρα παιδιά, με το permission manager τι συμβαίνει και μια υπάρχει μια όχι; Δεν δουλεύουν όλες οι εφαρμογές σωστά.
π.χ το antutu δεν δουλεύει και λέει να δώσω τα δικαιώματα και όταν πατάω ΟΚ δεν έχει καμία ρύθμιση όπως ήταν πριν. Βάλτε τα όπως δούλευαν πριν αν είναι εύκολο. -
@Octaviastikos την έβαλες στο Mi5 σου; Ευχαριστημένος;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα