Ακριβο ειναι εξάλλου δεν θελω να ειναι ταμπλετ και κινητο ολόκληρο κουμουτσα χεχε. Κοιταξα το mi pad 2 καλο φαίνεται για κανενα 200ευρω θελω να δωσω όχι παραπανω. Τωρα δεν ξερω θα το συγκρινω αμα ειναι καλο το mi pad 2 σε σχεση με το Samsung που ειδα στο πλαισιο και παιζει στα ιδια λεφτα.Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Πάρε το mi max με την οθονη 6+ και θα έχεις και tablet και τηλέφωνο.
[GTV-6.7.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/7 15:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Στο mi5 μην αγχονεστε....Ερχεται συντομα κατι καλο και δυνατο!!!!!!!!!
-
Εεε τώρα μας ανοίγεις την όρεξη!! Ήμουν έτοιμος να την περάσω αλλά συγκρατιέμαι... Άραγε μπορούμε με την ίδια ευκολία να περάσουμε παλαιότερη έκδοση κάνοντας στην ουσία downgrade ;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Perarg έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ σε κάθε ρομ που περνά και δουλεύει σωστά κάνω ένα backup από το twrp και το κρατήσω στο κινητό αλλά και σε ένα φλασακι και στον υπολογιστή μου!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Το antutu παιδιά είναι κάτι σαν το τεστ ευφυίας; Όποιος πιάσει μεγαλύτερο σκορ είναι πιο έξυπνος;
Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 -
Ο/H chrdes έγραψε:
Το antutu παιδιά είναι κάτι σαν το τεστ ευφυίας; Όποιος πιάσει μεγαλύτερο σκορ είναι πιο έξυπνος;
Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
Όχι άλλα όση σημασία και αν δεν έχει ως εφαρμογή το antutu σίγουρα όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε την συσκευή μας μας να έχει σταθερά νούμερα και γιατί όχι, να εμφανίζει έστω και μία μικρή άνοδο.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εαν είναι κοντινές ρομ ναι μπορείς...
Εγώ σε κάθε ρομ που περνά και δουλεύει σωστά κάνω ένα backup από το twrp και το κρατήσω στο κινητό αλλά και σε ένα φλασακι και στον υπολογιστή μου!!!
Ωραίος! Και δε μου λες, παίρνεις backup το system, bootloader και data έτσι ώστε με ένα απλό recovery να επαναφέρεις το κινητό ακριβώς στην κατάσταση που ήταν πριν το backup; Δε χάνεις και δε χρειάζεται να ξαναστήσεις κάτι..; -
@Perarg
Σωστά!!!
1.πας αντίγραφα...
2.επιλεγης όνομα ρομ και έτσι όπως είναι σερνεις...
3. Και το αντίστροφο σε επαναφορά...
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
@Octaviastikos είσαι κατατοπιστικότατος!
Εγώ βέβαια στο δικό μου δεν έχω recovery και firmware. Πρόβλημα;
Τώρα μου πέρασε και μία ιδέα! Μπορώ αν πάρω backup να το ρίξω σε ένα καινούργιο τηλέφωνο ίδιου τύπου και να είναι έτοιμο προς χρήση; (Αρκεί να είναι unlocked και να περάσεις το TWRP) ;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Perarg έγραψε:
Τώρα μου πέρασε και μία ιδέα! Μπορώ αν πάρω backup να το ρίξω σε ένα καινούργιο τηλέφωνο ίδιου τύπου και να είναι έτοιμο προς χρήση; (Αρκεί να είναι unlocked και να περάσεις το TWRP) ;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα