παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι επειδή έχω διαβάσει πολλους οδηγούς και έχω μπερδευτεί αν το κινητό έχει ξεκλείδωτη bootloader και μετά το κάνεις flash με fastboot την Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download θα ξανά κλειδώσει η bootloader η όχι ?
Redmi Note 3 Pro με rom 7.4.18.0 και ξεκλείδωτο bootloader
-
-
Αν έχει ξεκλειδωθεί νόμιμα όχι δεν ξανακλειδώνει. Αν έχει ξεκλειδωθεί παράνομα θα κλειδώσει!
-
υπάρχει κάποιος κίνδυνος με το να είναι ξεκλείδωτη ?
-
Όταν πας να ξεκλειδώσεις σου γράφει το πρόγραμμα τις επικινδυνότητες. Διαβάζεις ενημερώνεσαι και αποφασίζεις αν θες να προχωρήσεις!
-
ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις παρέλαβα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro από Κϊνα. Ήρθε με την rom MIUI Global 7.4 Stable 7.4.18.0(LH0MIDD).
Μόλις το άνοιξα ήταν στα αγγλικά από μόνο του. Επέλεξα τα ελληνικά αλλά το μενού είναι μισό ελληνικά μισό αγγλικά.
Τώρα όσο αφορά το bootloader είναι ξεκλείδωτος.
Ξέρω ότι έχετε πολλά topic ανοιχτά για τις Rom αλλά θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με ποιες ενέργειες θα μπορούσα να περάσω ελληνική λόγω έλλειψης χρόνου
λόγω 2 δουλειών;
Ευχαριστώ πολύ. -
Redmi Note 3 Pro με rom 7.4.18.0 και ξεκλείδωτο bootloader
Εδώ είσαι, η ίδια περίπτωση με την δική σου. Το ότι έχεις ξεκλείδωτο bootloader δεν είναι και ότι καλύτερο μπορούσε να σου συμβεί. Μην ακολουθήσεις άλλο οδηγό υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μπρικάρεις την συσκευή σου. Unofficial rom με ξεκλείδωτο bootloader.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
@swiftakis, μεταφέρθηκε η ερώτησή σου εδώ όπου υπάρχουν και οδηγίες για το τι πρέπει να κάνεις
Ότι χρειαστείς εδώ ήμαστε -
Ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω ξεκινώντας από τον 1ο τρόπο και ο θεός μαζί μου. Θα σας ενημερώσω.
-
Λοιπόν, προσπάθησα να κάνω τον 1ο τρόπο α) Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) και το μόνο που κατάφερα είναι να κάνει update το κινητό στην έκδοση 7.5 Stable 7.5.2.0(LHOCNDE). Να προσθέσω ότι από γλώσσες πλέον έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Τι κάνω τώρα???
-
Αντιμετώπισα ακριβώς ότι και ο φίλος skexas (Ακολούθησα τον πρώτο οδηγό αλλά όταν πήγα να κάνω flash την ρομ μου έβγαλε μήνυμα couldn't flash device..). Τι πρέπει να κάνω τώρα για να μην μπρικάρω το τηλέφωνο? Να κάνω unbrick καθαρή εγκατάσταση. Αν ναι ποια rom πρέπει να περάσω? Να αναφέρω ότι μετά την αναβάθμιση κλείδωσε ο bootloader. Με συγχωρείτε αν γίνομαι κουραστικός, απλά με το φόβο ότι μπορεί να μην ανοίξει το τηλέφωνο..
Ευχαριστώ πολύ. -
Τώρα θα πρέπει να κάνεις αίτηση για unlock bootloader με τον mi account που έχεις, σε 2-3 μέρες θα λάβεις έγκριση, ξεκλειδώνεις και προχωράς στην εγκατάσταση της ελληνικής ρομ. Τους σχετικούς οδηγούς θα τους βρεις εδώ Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα