Σε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μια ερώτηση ακόμα. Πρέπει να κάνω unbrick, ή μόνο αίτηση για ξεκλείδωμα;
Redmi Note 3 Pro με rom 7.4.18.0 και ξεκλείδωτο bootloader
-
-
Γιατί έχει μπρικάρει για να κάνεις unbrick;
Αν κλείδωσε ο bootloader είσαι μια χαρά... κανε την αίτηση σου και είσαι οκ.. -
Ο/H swiftakis έγραψε:
Σε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μια ερώτηση ακόμα. Πρέπει να κάνω unbrick, ή μόνο αίτηση για ξεκλείδωμα;
Φυσικά, κάνε πάλι τον έλεγχο κλειδωμένου bootloader όπως είπε και ο @geoanto555
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK -
Ωραία. Θα κάνω την αίτηση μου. Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για την βοήθεια. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη.
-
Καλησπέρα σας. Όπως περίμενα με έχει δυσκολέψει η αίτηση για unlock στη Miui. Αφού έκανα όλα τα βήματα όπως γράφετε μου λέει ότι your device isn't supported by Mi Unlock. go to unlock.update.miui.com to apply for Mi unlock support and view the progress. Ανοίγει ένα Link στα κινέζικα με κάποιο τρόπο το κάνω μετάφραση να δω τι ακριβώς λέει, βάζω ένα ψευδώνυμο και με μεταφέρει σε ένα forum στα αγγλικά και μετά το χάος. Τι να κάνω έχω μπερδευτεί.
-
-
Λοιπόν τα κατάφερα και έκανα την αίτηση. Ευχαριστώ πολύ περιμένω τώρα.
-
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πήρα την έγκριση και έκανα unlock το κινητό μου.
Είμαι στην διαδικασία να περάσω την ελληνική Rom. H ερώτηση μου είναι η εξής. Διαβάζω στο topic πρώτη φορά ελληνική Rom ότι πρέπει να έχω dev rom. Αυτή που έχει το κινητό μου είναι η MIUI 7.5 STABLE 7.5.2.0 (LHOCNDE). Πρέπει να περάσω την dev china για να περάσω την ελληνική ή μπορώ απευθείας; -
-
-
-
Ευχαριστώ θα το κάνω αμέσως.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα