Τζίφος παιδιά. Και με stable και με την ελληνική DEV fast boot και με το το flash tool τελικά με πέρασμα χωρίς μπαταρία.
Αυτά τα ωραία
Αυτά τα ωραία
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Αν έχεις κάνει σωστά όλα τα προηγούμενα flash, τότε έχει hardware πρόβλημα το οποίο σταδιακά θα επιδεινωθεί. Σε λίγο δεν θα το βλέπει σωστά ούτε το sp flash tool και δεν θα το γυρνάει σε DL. Επίσης θα χειροτερέψει και θα χάσεις την δυνατότητα να μπαίνεις σε recovery και fastboot.Ο/H mouxaxa έγραψε:
Τζίφος παιδιά. Και με stable και με την ελληνική DEV fast boot και με το το flash tool τελικά με πέρασμα χωρίς μπαταρία.
Αυτά τα ωραία
Ο/H mouxaxa έγραψε:
Καλημέρα σας,
Απλά για να κάνω ένα follow up στην ιστορία μου. Ήρθα σε επικοινωνία με το vickmall παρουσιάζοντας όλη την ιστορικό και δέχτηκαν άμεσα να το στείλω πίσω και μου κάλυψαν και τα μεταφορικά (9,2 ευρώ - Registered Airmail).
Η παραγγελία του είχε γίνει πέρυσι μέσα Σεπτεμβρίου οπότε είμαι πάνω στον χρόνο. Περιμένω τώρα να φτάσει και να με ενημερώσουν αν φτιάχνεται ή αν γενικότερα δέχονται να με καλύψουν.
Σας ευχαριστώ και πάλι για τις προσπάθειές σας και θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη.
Ο/H Bodai έγραψε:
@Sof απλά αγνόησε το. Ειναι μια υπηρεσία όπου μπορείς να στέλνεις μυνηματα (μέσω Internet-MiCloud) σε άλλους χρήστες με Mi Account δωρεαν.
Καλησπέρα σας,Ο/H geopapa έγραψε:
+1 στο vickmall για την υποστήριξή τους μετά από μήνες από την αγορά. Δεν το περίμενα από Κινεζο-κατάστημα. Αμφιβάλλω αν άλλοι θα το έκαναν. Μένει να δούμε την έκβαση..Ο/H mouxaxa έγραψε:
Καλημέρα σας,
Απλά για να κάνω ένα follow up στην ιστορία μου. Ήρθα σε επικοινωνία με το vickmall παρουσιάζοντας όλη την ιστορικό και δέχτηκαν άμεσα να το στείλω πίσω και μου κάλυψαν και τα μεταφορικά (9,2 ευρώ - Registered Airmail).
Η παραγγελία του είχε γίνει πέρυσι μέσα Σεπτεμβρίου οπότε είμαι πάνω στον χρόνο. Περιμένω τώρα να φτάσει και να με ενημερώσουν αν φτιάχνεται ή αν γενικότερα δέχονται να με καλύψουν.
Σας ευχαριστώ και πάλι για τις προσπάθειές σας και θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Η επιλογή αξιόπιστου καταστήματος είναι από τα πλέον βασικά για αγορές από Κίνα, thank you @Vickmall for your supportΟ/H mouxaxa έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Αισίως φτάσαμε στον Οκτώβριο και σήμερα πήρα το κινητό πίσω ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ. Όλα προς το παρόν φαίνεται να λειτουργούν σωστά. Το κινητό μου το γύρισα με MUI 8 global η οποία αυτή την στιγμή κάνει αναβάθμιση. Σε ερώτημα μου προς το Vickmall τι επισκεύασαν με ενημέρωσαν με ένα απλό "it was a mainboard problem". Όπως και να έχει, 1 χρόνο μετά την αγορά μου, το Vickmall δέχτηκε-επισκεύασε-κάλυψε τα μεταφορικά για ελλατωματική συσκευή, οπότε χαλάλι του τα $10-15 που έχει ακριβότερα από ανταγωνισμό τις συσκευές που πουλάει.
Μην το λεςΟ/H Bodai έγραψε:
Η υπηρεσία ενεργοποιείται με ενα sms (διεθνες) στην Xiaomi.