Διαφήμιση

Unlock mi4c and playstore problem

• Unlock mi4c and playstore problem

Γεια στην κοινότητα,
      Θα ήθελα την συμβολή σας για κάποια σχετικά επείγοντα θεματάκια που έχω.
      Τις προάλλες πήρα στα χέρια μου το mi4c το οποίο ήρθε κλειδωμένο κατευθείαν από κινα. Υπάρχει κάποιος οδηγός ο οποίος να έχει επιβεβαιωθει ότι λειτουργεί στο mi4c για ξεκλείδωμα; Ένα άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν πήρα το κινητό στα χέρια μου ήθελα να βγάλω τους λογαριασμούς του προηγούμενου κατοχου ( αδερφός μου) που είχε από μέσα και να περάσω τους δικούς μου. Και καπωσ έτσι το playstore crashαρε και δεν φτιάχνει με τίποτα. έκανα επανεκκίνηση, έκανα εκαθαριση δεδομένων των εφαρμογών playstore και services, ακόμα προσπάθησα να διαγράψω το playstore και να το ξανακατεβασω αλλά δεν άλλαξε τίποτα συνέχεια κολλάει σε μια οθόνη που λέει checking info. Έχω την εντύπωση ότι αυτό μπορεί να λυθεί αυτό παίρνοντας ξανά την rom ( global developer) αλλά δεν γίνεται λόγω του ότι είναι κλειδωμένο

Παρένθεση : από την stable που είχε του πέρασα την τελευταία global developer. Τώρα που ξανά προσπάθησα να περάσω την ίδια rom δεν γινόταν

Ας με κατεύθυνει κάποιος παρακαλώ

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα!

Όπως θα δεις και ΕΔΩ, δεν υπάρχει Global Rom για τη συγκεκριμένη συσκευή.
      Για να έχεις Play store σημαίνει οτι η rom είτε είναι official και έχει γίνει side install του google play είτε είναι unofficial με εγκατεστημένο το play store.
      Εαν μας λες οτι έκανες update μέσα απο το MiPCSuite σημαίνει μάλλον οτι είσαι στην πρώτη περίπτωση.
      Και στις 2 περιπτώσεις πάντως είναι πιθανά και λογικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις.

Οπότε καλό θα ήταν να κάνεις μια ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση με το MiFlash και να περάσεις την Official Developer Rom που θα βρεις στο παραπάνω link(προσεξε θέλεις fastboot rom).

Μετά να δοκιμάσεις το unlock με τον official τρόπο.
      Και εαν δεν τα καταφέρεις, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε! :thumbsup:
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Καλησπέρα!

Όπως θα δεις και ΕΔΩ, δεν υπάρχει Global Rom για τη συγκεκριμένη συσκευή.
      Για να έχεις Play store σημαίνει οτι η rom είτε είναι official και έχει γίνει side install του google play είτε είναι unofficial με εγκατεστημένο το play store.
      Εαν μας λες οτι έκανες update μέσα απο το MiPCSuite σημαίνει μάλλον οτι είσαι στην πρώτη περίπτωση.
      Και στις 2 περιπτώσεις πάντως είναι πιθανά και λογικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις.

Οπότε καλό θα ήταν να κάνεις μια ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση με το MiFlash και να περάσεις την Official Developer Rom που θα βρεις στο παραπάνω link(προσεξε θέλεις fastboot rom).

Μετά να δοκιμάσεις το unlock με τον official τρόπο.
      Και εαν δεν τα καταφέρεις, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε! :thumbsup:

Ναι έχεις δίκιο, την developer rom πέρασα μέσω του updater
      μπορω να ακολουθησω τον παρακατω οδηγο χωρις να κανω unlock?
      Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά)

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Αυτόν τον οδηγό τον ακολουθείς εφόσον έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader!!
      Για να ξεκλειδώσεις, πρέπει να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό.

Απλά αρκετοί χρήστες λένε οτι δεν κατάφεραν ακόμη και με αυτόν τον οδηγό. Είναι ο official τρόπος ξεκλειδώματος.
      Δεν έχεις να χάσεις κάτι να το δοκιμάσεις, εφόσον είσαι σε official developer. ;)