Φήμες αναφέρουν πως η Xiaomi σύντομα θα αναβαθμίσει μία σειρά συσκευών της στο Android Nugat (N).
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούγιατί γράφει πουθενά ότι θα αναβαθμιστούν κι σε android 6;Ο/H GAIOKTHMONAS έγραψε:
(New Devices Supported!) MIUI 8 Global Beta ROM 6.7.5 Released: Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
16 Αυγούστου διαθέσιμη η τελική έκδοση
Ο/H baiosss έγραψε:
Μας κοροιδευεουν ψιλο γαζι οι κινεζοι μου φαινεται. Εδωσαν σε τρεις συσκευες τους marshmallow οι οποιες ειναι τιγκα στα Bugs και τις υπολοιπες ακομα τιποτα.
Ακομα και προσφατες συσκευες που κυκλοφορησαν ακομα με lollipop ειναι και τωρα μας λενε φημες για Nougat? Ποσοι μηνες εχουν περασει παρεπιπτοντως απο παρομοιο αρθρο για την εκδοση 6?
Ο/H zpaf έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Μας κοροιδευεουν ψιλο γαζι οι κινεζοι μου φαινεται. Εδωσαν σε τρεις συσκευες τους marshmallow οι οποιες ειναι τιγκα στα Bugs και τις υπολοιπες ακομα τιποτα.
Ακομα και προσφατες συσκευες που κυκλοφορησαν ακομα με lollipop ειναι και τωρα μας λενε φημες για Nougat? Ποσοι μηνες εχουν περασει παρεπιπτοντως απο παρομοιο αρθρο για την εκδοση 6?
Όλα στο μυαλό μας είναι.
Κάνε το έξι εφτά και έγινες nougat.![]()
Sent from my MI 4S using Tapatalk
Συμφωνώ. Ίσως το δούμε με την 9.Ο/H baiosss έγραψε:
Καλά αυτό ήταν από τα τραγικότερα λάθη των κινεζομαγαζων που έγραφαν πως ή συσκευή μας φοράει mm ενώ στα review φαίνονταν ξεκάθαρα το 5.1.1. Αν παραδειγματιστουμε από το mi4 πάντως που δεν πήρε καν lollipop αλλά πήγε ντουγρου στην 6αρα, ίσως να πάμε και εμείς κατευθείαν στην nougatινα.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk