Μπορεί και να γίνει...... Android Panorama's Triangle, καλό δεν ακούγεται;;;;
Αναβάθμιση συσκευών από την Xiaomi σε Android N (Nougat) ?
-
-
-
αυτό όμως που βλέπετε φήμες από μια ,άσχετη συνήθως, σελίδα , που γράφει κιόλας "πιθανών" και ρωτάτε "ε η δικιά μου συσκευή;;;" δε το καταλαβαίνωΟ/H conktr23 έγραψε:
redmi note 2 οχι?

εγώ θα σου πω , ναι και το redmi note 2 μέσα θα ναι , να ησυχάσεις ,αν το πει δε ένας ακόμα στα καπάκια τότε ναι , έχουμε 100% επιβεβαίωση :)))))) -
ωραία τώρα ησύχασα,Μπορω να παω παραλια
-
Καλά εδω δεν έχουν βγάλει ακόμη το marshmallow για redmi note 2. Με κάθε επιφύλαξη φυσικά αμφιβάλω να πάρει το συγκεκριμενο κινητό να πάρει Android N.
-
Ποτέ δεν ξέρεις...η αλήθεια όμως είναι ότι έχουν καθυστερήσει πολύ να δώσουν νέα έκδοση android
-
οσες αναβαθμήσειις και να δώσουμε το λάθος της xiaomi είναι πως δεν υιοθετεί την μπάντα 800 (Β20) . Τι να την κάνεις την nougat όταν είσαι σε μέρος δίχως wi fi και περιμένεις 5 κα10 λεπτά να σου ανοίξει σελίδα ; Φυσικά αυτό συμβαίνει σε επαρχία γιατί στο κέντρο της πόλης που πιάνει 4G πάντα βρίσκεις ένα montem !!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
εγω παντως παιδια δεν βλεπω να παιρνει ουτε marshmallow στο note.
-
Δύσκολα τα πράγματα...
Ζορίζονται πολύ στις αναβαθμίσεις οι φίλοι οι Κινέζοι...
Θα δούμε σε Redmi Note 3(MTK)...(χλωμό το κόβω...) -
Μόλις είδα ότι ανεπίσημα πάλι (να υποθέσω το έκανε ο Ivan πάλι), το παλιό Mi3 παίρνει την Nougat!?
How to Download and Install Android7.0 Nougat AOSP ROM On Xiaomi Mi3 and Mi4
Το έχει δοκιμάσει κανείς σας!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μόλις είδα ότι ανεπίσημα πάλι (να υποθέσω το έκανε ο Ivan πάλι), το παλιό Mi3 παίρνει την Nougat!?
How to Download and Install Android7.0 Nougat AOSP ROM On Xiaomi Mi3 and Mi4
Το έχει δοκιμάσει κανείς σας!?
Την έβαλα εγώ... αλλά believe it or not, δεν μπορώ να βγάλω screenshot με κανένα τρόπο για να το δείξω!

-
Ούτε με κουμπιά, ούτε από το μενού επάνω!? Περίεργο...ίσως να είναι bug. Πως σου φαίνεται?Ο/H caeser έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0