Καλησπέρα, έχω το Mi-4 και έχω το εξής πρόβλημα συγχρονισμού με το MiCloud, δεν συγχρονίζονται οι κλήσεις και τα μηνύματα. Το πρόβλημα προέκηψε με την εγκατάσταση πρόσφατης ενημέρωσης της MiUi Rom.
dnomikos
Αναφέρομαι σε ποιο παλιά rom κάπου Μάιο αν δεν κάνω λάθος.
Να το κατάλαβα. Στο έγραψα όμως για να μην ψάχνεις σε λάθος δρόμο. Το ότι δεν έχεις το πρόβλημα στην global, είναι ένα καλό σημείο αναφοράς. Θα σου στείλω μήνυμα να κάνουμε μερικές δοκιμές
Καλησπέρα, έχω το Mi-4 και έχω το εξής πρόβλημα συγχρονισμού με το MiCloud, δεν συγχρονίζονται οι κλήσεις και τα μηνύματα. Το πρόβλημα προέκηψε με την εγκατάσταση πρόσφατης ενημέρωσης της MiUi Rom.
Καλησπέρα. Μου πέρασαν με βαθύ καθαρισμό την 12.15 χθές. Σήμερα έχει συγχρονίσει μόνο τις επαφές. Δεν έχει περάσει φωτογραφίες και εφαρμογές. Λογαριασμού->Λογαριασμός Μι(συνδεδεμένος). Πρέπει να κάνω κάτι;
πέρασα πρόσφατα την Xtrv 8.1.4. και έχω προβλημα με τον συγχρονισμό των φωτογραφιών και με το οτι δεν μπορώ να δω τα αρχεία του cloud από το κινητό. Καμιά ιδέα κανείς?
υπήρχαν τις τελευταίες μέρες προβλήματα με τους σέρβερ της xiaomi. Μπορεί να οφείλεται εκεί. Από τον υπολογιστή σου μπορείς να τα δεις τα αρχεία στο cloud;
Ναι. και μάλιστα βλέπω αρχεία της ηχογράφησης των μηνυμάτων , όλα έχουν συγχρονιστεί, εκτός απο τις φωτογραφίες, που έχουν μείνει την στιγμή που ενημέρωσα την ρομ
πέρασα πρόσφατα την Xtrv 8.1.4. και έχω προβλημα με τον συγχρονισμό των φωτογραφιών και με το οτι δεν μπορώ να δω τα αρχεία του cloud από το κινητό. Καμιά ιδέα κανείς?
Στο λογαριασμό μου στο mi cloud μου γράφει ότι το αρχείο είναι κατεστραμένο. Όταν προσπαθώ να κάνω restore, μου λέει ότι δεν υπάρχει backup. Το πρόβλημα είναι πως ούτε να το διαγράψω μπορώ, ούτε να δημιουργήσω καινούριο backup. Ο συγχρονισμός επαφών, μηνυμάτων κλπ γίνεται κανονικά.