Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c
- Οδηγός
- Mi-4C
-
-
-
εν τω μεταξύ μου εστειλε μηνυμα και η xiaoming για το unlock
Dear Sir/Madam,
Thank you for your support and attention towards XiaoMi.
Please do ensure the mobile device current update to the latest developer version for this process.
Please try “Settings – About phone” and send us the MIUI version of your phone for checking.
Please check unplug the cable and then re-connect the mobile device with computer for the process check again.
We appreciate your understanding and cooperation.
If you have any further question, please feel free to contact us.
May you experience a lifetime of love, happiness and joy!
Best regards,
Emma
XiaoMi European Customer Service Center
Website: mi.com/en/store/
E-mail: [email protected]
το βραδυ θα πεσει καψημο παλι... προσπαθεια official unlock και εγκατασταση (αν πετυχει) ελληνικης rom...Life is too short to remove usb safely -
-
-
Ο/H amigagr έγραψε:
13.420 -
Καλησπέρα παιδιά. Είχα ανεβάσει αυτό το θέμα καθώς είχα πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του bootloader στο Mi4c μου. Έκανα τη διαδικασία που γράφετε εδώ και έστειλα το mail στην xiaomi προχθές. Είχα περάσει σε screenshot όλα όσα ζητάνε. Δεν μου απάντησαν ποτέ, αλλά μόλις δοκίμασα ξανά την διαδικασία ξεκλειδώματος και ολοκληρώθηκε με επιτυχία!! Ευχαριστώ πολύ!!
-
Ο/H Gartzos έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Είχα ανεβάσει αυτό το θέμα καθώς είχα πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του bootloader στο Mi4c μου. Έκανα τη διαδικασία που γράφετε εδώ και έστειλα το mail στην xiaomi προχθές. Είχα περάσει σε screenshot όλα όσα ζητάνε. Δεν μου απάντησαν ποτέ, αλλά μόλις δοκίμασα ξανά την διαδικασία ξεκλειδώματος και ολοκληρώθηκε με επιτυχία!! Ευχαριστώ πολύ!!
13.420 -
-
Ο/H movieland έγραψε:
Ο/H amigagr έγραψε:
το εκανα το μεσημερι. αναμενω. εν τω μεταξυ φορτωνω την dev 6.7.7 με διαφορα καλουδια, μπας και ξεμεινω με αυτην...!Life is too short to remove usb safely -
-
τωρα με dev 6.7.14 μου βγαζει μηνυμα ''current account is different from the account info on the device'' οταν παω να κανω unlock, ενω μπαινω παντα με τον ιδιο λογαριασμο (δεν εχω κι αλλον) ο οποιος ειναι πιστοποιημενος με την xiaomi 100%. οταν τον ειχα δημιουργισει ειχα την 7.3.2 με ελληνικα οπως ηρθε απο aliexpress, αλλά αφου ζητανε να βαλεις dev rom για να το ξεκλειδωσεις official, δεν μπορω να φανταστω το λογο για τον οποιο το συστημα μουλαρωσε...
ζαβαρα κατρανεμια χαρη, που ελεγε κι ο χαρυ κλιν!Life is too short to remove usb safely
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0