Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c
- Οδηγός
- Mi-4C
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
10pro 64. μαλλον δεν μετρανε τα windows (εκτος αν ειναι xp οπου δεν παιζει τιποτα) αλλά να ειναι 64 bitLife is too short to remove usb safely
-
κι εγω το ιδιο. ποσες μερες απο μερα που εστειλες το μειλ ξεκλειδωσες?
-
τη δευτερη μερα πηρα οκ αλλά ξεκλειδωσα σημερα, μετα απο μια εβδομαδα αποτυχυμενων προσπαθειων και δοκιμων πιθανων και απιθανων τρικ. μονο κοκκορα δεν εσφαξα για να το καταφερω, για να καταλαβεις, μεχρι που μου ειπε σημερα το πρωι ενα tip ενας φιλος, σχετικα με τα διαφορα επιπεδα ασφαλειας που εχει βαλει η xiaomi στην διαδικασια.Life is too short to remove usb safely
-
Ο/H thanag7 έγραψε:
@amigagr Το προσπαθησα αλλα τιποτα. Με τι win ξεκλειδωσες?
Life is too short to remove usb safely -
-
-
Φυσικά, για να κάνεις την ταυτοποίηση της συσκευής με τον λογαριασμό
-
ναι εχεις δικιο, το ειδα στην πορεια λιγο μετα που μπηκε στις βασικες ρυθμισεις και αναγκαστικά επρεπε να βαλω λογαριασμο mi.
παντως η διαδικασια πετυχε και απο εδω και περα θα γουσταρω το τηλεφωνο!Life is too short to remove usb safely -
Καλημέρα παιδιά. Χθες παρέλαβα κι εγώ το mi4c και ενω τους είχα πει να το στείλουν με developer ROM αυτοί το έστειλαν με την global. Για να περάσω developer ROM ώστε να ξεκινησω την διαδικασία για ξεκλειδωμα του bootloader να ακολουθησω τον οδηγό με το MI PC suite?
Sent from my SM-A710F using Tapatalk -
Ναι δοκίμασε πρώτα με αυτό και βλέπουμε μετά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0