Έχω πραγματοποιήσει τα πάντα όσο αναφορά την προετοιμασία προκειμένου να γίνει το ξεκλείδωμα της συσκευής παρόλα αυτά η διαδικασία σταματάει στο 50% με το εξής μήνυμα "Couldn' t verify device - Current account is different from the account info on the device". Αναρωτιέμαι μήπως δεν προχωράει η διαδικασία ξεκλειδώματος γιατί έχω εγκατεστημένη την Μiui 8 version, 6.7.14 Beta. Μήπως απαιτεί να έχω εγκατεστημένη την Miui 7 version? Ευχαριστώ.
Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c
- Οδηγός
- Mi-4C
-
-
-
Έχω δοκιμάσει και το συγκεκριμένο τρόπο αλλά δεν τα κατάφερα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Σίγουρα θα ξαναπροσπαθήσω αλλά άμα υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος είναι ευπρόσδεκτος.
-
@Astrolabe Εχω κολλήσει κι εγω σε αυτο το σημειο. Εστειλα ιμειλ την κυριακη αλλα τιποτα εως σημερα. Το πρωι μου εκανε αναβαθμιση το κινητο στην τελευταια developer ξαναπροσπαθησα αλλα κολλαει στο 50%. Πιστευω οτι χρειαζονται μερες εως οτου ενημερωσουν του σερβερς.
Τωρα δεν ξερω αν θα πρεπει να κανω downgrade στην προηγουμενη εκδοση της developer rom που ειχα γιατι το printscreen που ειχα επισυναψει στο μειλ ηταν με αυτη.
Οπως και να εχει δεν νομιζω να φταιει η ρομ σου εφοσον ειναι official developer. Αν και καποιος ειδημων θα ξερει να σου πει σιγουρα.
Εν αναμονη λοιπον. -
Δεν γνώριζα ότι θέλει τόσες πολλές μέρες ώστε να ενημερωθούν οι servers τους. Εγώ έστειλα το mail εχθές οπότε λογικά για αυτό δεν μπορώ να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Οπότε αναμένω και άμα έχω κάποια εξέλιξη σας ενημερώνω.
-
Μολις ξεκλειδωσα. Στην 5η εργασιμη μετα το ιμειλ.
-
πολυ σπαστικο κινητο ειναι τελικα... προσπαθω εδω και 4 ωρες να το ξεκλειδωσω με ολους τους τροπους που γραφετε.. εκανα και αυτο με τη συνδεση με νουμερο κινητου αλλα τιποτα.. εχω περασει τη DEV ROM στη συσκευη και οταν παει να κανει αναβαθμιση μου λεει μετα CANT VERIFY UPDATE. Οταν παω να το κανω unlock με ο προγραμμα MIFLASHunlock moz βγαζει οτι δεν μπορουσε να κανει verify account και οτι ειναι διαφορετικοι οι λογαριασμοι και σταματαει στο 50%... τι αλλο να κανω;; να το πεταξω το κινητο η να το βαλω στο ebay?? εχουν σπασει τα νευρα μου
-
Έστειλες e-mail όπως λέει ο συγκεκριμένος οδηγός? Εάν, ναι, πόσες μέρες έχουν περάσει από τότε που το έστειλες?
-
εστειλα ναι...εχω λαβει και κωδικο οτι μπορω να ξεκλειδωσω αλλα τιποτα... πρωτο και τελευταιο κινητο της xaomi...ποτε ξανα,,,
-
-
1 μερα
-
Ο/H Michalisgr έγραψε:
1 μερα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0