Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c
- Οδηγός
- Mi-4C
-
-
οκ. Πάω από την αρχή στον άλλο οδηγό. Θα σε ταγκαρω εκεί όταν κολλησω... γιατί το ότι θα κολλησω είναι δεδομένο!
-
Ο/H koko έγραψε:
οκ. Πάω από την αρχή στον άλλο οδηγό. Θα σε ταγκαρω εκεί όταν κολλησω... γιατί το ότι θα κολλησω είναι δεδομένο!
-
Ο/H koko έγραψε:
δεν!... μου γραφει token verification failed, reboot the device.
αρα να τον παρω ολο τον οδηγο κατα γραμμα απο την αρχη?
παντως εγω οταν το ειχα δοκιμασει, ξεκλειδωσε μεν το τηλεφωνο, αλλά οταν περασα ελληνικη developer ξανακλειδωσε.
μερικες μερες μετα το ξεκλειδωσα official κι απο τοτε ειναι οκ.Life is too short to remove usb safely -
@GioGoum, μετέφερα το ποστ σου εδώ μιας και με το Mi4C υπάρχει θέμα με το official unlock.
Δοκίμασε και στον άλλον υπολογιστή και βλέπεις.
Αρκετά παιδιά πάμε σε αυτήν την λύση Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c -
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Ελπιζω να βοηθησει... κοντευω να απελπιστω
-
Ο/H GioGoum έγραψε:
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Ελπιζω να βοηθησει... κοντευω να απελπιστω
-
Με αυτα που περιεγραψα υπαρχει περιπτωση να εχω κανει κατι λαθος; ή απλα περιμενω τους κινεζους να κανουν αυτο που πρεπει; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!!!
-
Ο/H GioGoum έγραψε:
Με αυτα που περιεγραψα υπαρχει περιπτωση να εχω κανει κατι λαθος; ή απλα περιμενω τους κινεζους να κανουν αυτο που πρεπει; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!!!
-
-
ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου... αν δεν βγαλω ακρη με official ξεκλειδωμα bootloader ,να παω για unofficial; ποια η γνωμη σου; ( με ελληνικη rom θα εχω google play κλπ κανονικα; )
-
Ναι, είδη πολλά παιδιά έχουν ξεκλειδώσει με εκείνον τον τρόπο, με την Ελληνική θα έχεις κανονικά google play store
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0