Καλησπέρα τσακάλια. εγώ έστειλα το mail με τα screenshot σήμερα και δεν έχω λάβει απάντηση ακόμη. Έχει συμβεί ποτέ σε κανέναν?
Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c
- Οδηγός
- Mi-4C
-
-
-
Ο/H Liakos1111 έγραψε:
Καλησπερα σας , εχω προβλημα με το κινητο μου ( Mi4C 32Gb )
Εχω κατεβασει για το κανω unlock εχω παρει και το μηνυμα επιβεβαιωσης αλλα οταν προσπαθω να κανω το unlock μου βγαζει αποτυχια στο 50%
Μηπως εχει καποιος καποια λυση ?
-
Ο/H Liakos1111 έγραψε:
Εχω κατεβασει για το κανω unlock εχω παρει και το μηνυμα επιβεβαιωσης αλλα οταν προσπαθω να κανω το unlock μου βγαζει αποτυχια στο 50%
-
Διαβαστε 2-3 σελιδες πιο πισω. . .
-
Ο/H zafvagos έγραψε:
Καλησπέρα τσακάλια. εγώ έστειλα το mail με τα screenshot σήμερα και δεν έχω λάβει απάντηση ακόμη. Έχει συμβεί ποτέ σε κανέναν?
Ο/H Liakos1111 έγραψε:
-
Ο/H Trickle έγραψε:
Ο/H zafvagos έγραψε:
Ο/H Liakos1111 έγραψε:
-
-
Παδιά μετά από πολύ κόπο είπα να στειλω mail και μου απάντησαν ότι είναι σημαντικό να κάνεις log in με τον αριθμό του κινητού και όχι με email. Ε, λοιπόν το έκανα και ξεκλείδωσε αμέσως!!!!!!! Πολύ καλός οδηγός! μπράβο
-
-
διαβασε ολες τις σχετικες οδηγιες. το ρημαδι ξεκλειδωνει με διαφορους τροπους
σχεδον στον καθε ενα απο μας, σε διαφορετικο σταδιο των οδηγιων. δοκιμασε τα παντα
και να εχεις υπομονη. θα γινει οπως και να εχει. το σπασιμο νευρων κραταει καμια βδομαδα...Life is too short to remove usb safely -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0