Καρφιτσωμένο Παρέλαβες κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader? Δες εδώ...
- Σημαντικό
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Σας εχω κουρασει το ξερω, αλλα ειναι μεχρι να γινει το βημα...
Σημερα θα κανω την αιτηση ξεκλειδωματος στη xiaomi.
Αν βαλω προσωρινα global dev ωστε να μην εχω κινεζιες και να εχω playstore για το μεσοδιαστημα αυτο μεχρι να ξεκλειδωσω τη συσκευη δεν θα εχω προβλημα....Σωστα?
Εννοειται οτι πριν παω για ξεκλειδωμα συσκευης με τον ιδιο τροπο θα φλασαρω πρωτα την china dev.
Με λιγα λογια
Βrick θα γινει το κινητο μονο αν παω με global dev να ξεκλειδωσω bootloader και οχι αν απλα φλασαρω μια global dev επανω. Σωστα?
Γιατι στον οδηγο εγκαταστασης official απαγορευει την Global Dev για φλασαρισμα(αλλα υποθετω οτι την απογορευει για προστασια ωστε να μην επιχειρηθει ξεκλειδωμα bootloader με Global Dev ).Ναι?
Ευχαριστω για την υποστηριξη σας!!! -
Με miflash Μην βάλεις global dev έχουν θέμα οι ρομ στο φλασάρισμα ..
Βάλε global stable και μετά global dev μέσω updater αν ειναι τόσο ανάγκη. -
Αυτο θα κανω τοτε φιλε μου:
1) MI FLASH με Global Stable
2) Updater για Global DEV (μηπως και πετυχω με ελληνικα μεσα)
και μετα με updater θα βαλω Chinese DEV για να ξεκλειδωσω τον bootloader και να συνεχισω με τις υπολοιπες διαδικασιες για ελληνικη GTV. -
-
Ευχαριστα τα νεα σου...
Δε θα μπλεξω καθολου με κινεζικες τοτε....
Ακολουθω βημα 1 και βημα 2 μονο.
Ευχαριστω! -
-
Ναι ακριβώς! Αφού ξεκλειδώσεις με επιτυχία το κινητό τότε πας και ακολουθείς τον οδηγό για να περάσεις την Ελληνική ρομ!
-
Καλησπέρα, έχω δύο συσκευές redmi note 3 pro με Multi rom. Η μία είναι με κλειδωμένο bootloader και η άλλη με ξεκλείδωτο.
Θέλω να περάσω και στις δύο συσκευές official rom και να κλειδώσω τον booloader σε αυτή που είναι ξεκλείδωτος.
Ακολουθώ τον δεύτερο οδηγό και στις 2 περιπτώσεις ή θέλει άλλη διαδικασία η κάθε συσκευή; -
Ο/H ThanosDel έγραψε:
Καλησπέρα, έχω δύο συσκευές redmi note 3 pro με Multi rom. Η μία είναι με κλειδωμένο bootloader και η άλλη με ξεκλείδωτο.
Θέλω να περάσω και στις δύο συσκευές official rom και να κλειδώσω τον booloader σε αυτή που είναι ξεκλείδωτος.
Ακολουθώ τον δεύτερο οδηγό και στις 2 περιπτώσεις ή θέλει άλλη διαδικασία η κάθε συσκευή;
-
Ο/H ianpan24 έγραψε:
Ναι, την ιδια διαδικασια κανε και στις 2(miflash). Αν εχει ξεκλειδωθει με unooficial τροπο ο bootloader θα κλειδωσει οταν περασεις την official rom. Τσεκαρε τον παλι μετα.
-
και στις δύο συσκευές θα πας με download/edl mode, Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα