Καλησπέρα παιδιά έχει εδώ και λίγη ώρα προσπαθώ να κατεβασω στο κινητό το pokemon go αλλά δεν το κατεβάζει με το apk που βρήκα ξέρει κάποιος τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να μπορέσω να το εγκαταστησω??
Xiaomi και Pokemon Go
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Θα σε παρακαλέσω να μην ξανακάνεις το λάθος να κάνεις πολλαπλά αντίγραφα του ίδιου θέματος...
Έσβησα τα 5 αντίγραφα που δημιούργησες.
Όσο για το Pockemon GO δεν το γνωρίζω, και θα σου απαντήσουν άλλα μέλη. -
δεν τ έκανα επίτηδες απλά μ έλεγε ότι έχει πρόβλημα ο σέρβερ και μετά τα δημοσίευσε όλα σορρυ
-
Κανένα πρόβλημα...
Καλωσόρισες στην κοινότητά μας.. -
καλος σας βρήκα
-
Αν δεν κάνω λάθος κάπου διάβασα οτι θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη φθινόπωρο.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Από εδώ το κατέβασα εγώ :Pokémon GO 0.29.0 APK Download by Niantic, Inc. - APKMirror
Παίζει ,πιθανόν να έχει και άλλες λειτουργίες που να μην είναι διαθέσιμες στη χώρα μας ,μέχρι στιγμής .... -
Δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργεί γιατί δεν το δοκίμασα.
Download Pokemon Go from anywhere in the world from Play Store. 100% safe method. Ask questions in comments in case you need help - 9GAGWon't Back Down -
Να έχετε το νου σας για τα συγκεκριμένα παιχνίδια που τα κάνετε εγκατάσταση με unofficial τρόπους.
Είδη έχουν κυκλοφορήσει εκδόσεις που κάποια στιγμή ζητάνε να πληρώσεις για να συνεχίσεις να παίζεις αλλιώς θα απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός...ενώ το παιχνίδι official είναι δωρεάν... -
εχω βρει το λινκ απλά ή ασφάλεια του κινητού δεν με αφήνει να το κάνω .. παταω download και δεν γίνεται τπτ δεν το αποθηκεύει
-
Ο/H Sidirokastrinos έγραψε:
εχω βρει το λινκ απλά ή ασφάλεια του κινητού δεν με αφήνει να το κάνω .. παταω download και δεν γίνεται τπτ δεν το αποθηκεύει
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
εστειλα το ίδιο λινκ σε ένα xiaomi 3 και το κατέβασε κανονικά σε μένα τπτ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα